Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

TEM Otoyolu'nda düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan uyuşturucu baronu ve beraberindeki 3 kişi yakalandı.

25.08.2014 15:39  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 413 adet uyuşturucu hap ve 34 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Polisi Diyarbakır'dan uyuşturucu getirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, uyuşturucunun olduğu değerlendirilen bir otomobil, 21 Ağustos'ta TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde durduruldu. Araçtaki V.A. ve K.M.K yapılan baskınla gözaltına alındı. Daha önce yapılan tespite göre şebeke üyelerinden olduğu belirtilen R.B. ise yapılan baskınla Ataşehir'de bir adreste gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda, aracın gizli bölmelesine zulalanmış 34 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu bulmada, 'Kara'isimli 'narkotik arama eğitimli köpek' kullanıldı.



OPERASYON KAMERALARA YANSIDI

Operasyon anı polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde polisin uyuşturucu zulalı aracı takip etmesi görülüyor. Ardından ekiplerin amiri telsizle anons ederek "Operasyon hazırlığı veriyorum. Makul bir yerde aracı alacağız, yaklaşık 200 metre sonra aracın önünü kesmenizi istiyorum" diyor. 'Operasyon başlasın' komutuyla narkotik polislerinin bulunduğu otomobiller, içinde uyuşturucu zulalanan aracı emniyet şeridine doğru yönlendiriyor. Durdurulan araçtaki 2 kişinin gözaltına alınması da kameralara yansıyor.



Şüphelilerin gözaltına alınmasının ardından, otomobil arama yapılması için emniyet garajına götürüldü. Arama anları da polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde aramada kullanılan eğitimli narkotik köpeği 'kara'nın döşemeleri tırmalayarak tepki vermesi görülüyor. Döşemeler polis tarafından falçatayla kesiliyor ve uyuşturucu paketleri çıkarılıyor.

413 ECSTASY HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ümraniye'de yapılan operasyondan 1 gün sonra narkotik ekipleri tarafından bu sefer Kartal'da operasyon düzenlendi. Operasyonun çalışması İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarla başladı. İhbarda belirtilen adrese bir süre takibe alan ekipler, geçtiğimiz Cuma günü adrese baskın yaptı. A.R.K. gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 413 adet ecstasy hap, 1 sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyet ele geçirildi. Haplar bir yeleğin ceplerinde bulundu. O anlar polis kamerasına da yansıdı.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANKARAGÜCÜ: aslında polis sudan bir bahane bulup çatışma çıkaracaktı sıkın kafalarına gitsin bunların kime ne hayrı olur yarın birgün çıkarlar kabadayı kabadayı gezerler altlarında son model arabalarla bellerinde glocklarla belikide yemdi bu yakalanan uyuşturucu arkadaki kamyonları tırlarıda bir arasaydınız keşke 6 2 Yanıtla

Advertisement