Uyuşturucu Raporu - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucu Raporu

Uyuşturucu Raporu

Amed Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu, "Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Araştırma ve İnceleme Raporu"na tepki gösterdi.

24.10.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amed Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu'nca, "Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Araştırma ve İnceleme Raporu"na tepki gösterildi.

Sümerpark'ta yapılan basın toplantısında platforma adına konuşan Sultan Şafak, yerel ve ulusal basında "Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Araştırma ve İnceleme Raporu"ndan söz edildiğini söyledi.

Raporun bilimsel hiçbir dayanağının olmadığını ileri süren Şafak, şunları kaydetti:

"(Rapor) Kentteki bütün dinamikleri bir araya getiren sivil toplum örgütleri ve sendikalarımızın oluşturduğu Amed Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformumuzun çabasını da boşa çıkarmayı amaçlamaktadır. Tekzip edilmeyen rapor, madde kullanımı yaygınlığı konusunda yalan yanlış bilgiler yayarak, madde kullanımını normalleştirmekte ve madde kullanımıyla mücadele etmekten çok madde tacirlerine hizmet etmektedir. Resmi kuruma açıkça dayandırılan bu raporun ifadelerini platform olarak kınıyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uyuşturucu Raporu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement