Uyuşturucu Üretmek İçin Evini Seraya Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Üretmek İçin Evini Seraya Çevirdi

Uyuşturucu Üretmek İçin Evini Seraya Çevirdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kiraladığı evi topraksız seraya dönüştürerek Hint Keneviri yetiştiren şahıs, 3.5 kilo esrar ve 20 bin TL ile yakalandı.

15.03.2014 23:07  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethiye'nin Göcek beldesi Bucak Mahallesi'nde yaşayan H.K'nın (38) kiraladığı iki katlı evde esrar yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti.

EKİPLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Fethiye, Göcek ve Ula Jandarma Komutanlıkları ile birlikte H.K'nın evine operasyon düzenlendi. H.K'nın yaklaşık 6 yıl önce kiraladığı iki katlı evin üst katına çıkan jandarma ekipleri, eve girdiklerinde gözlerine inanamadı. Evin odalarında yapay güneş ışığı ile saksılarda Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Hint keneviri yetiştirmek için ısıtıcılar, aydınlatma ışıldakları, nem ayarlayan sensörün yanı sıra ısı sensörünün de kullanıldığı evin içeriden dışarıya kurulan bir düzenekle havalandırıldığı anlaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Evde yapılan aramada ayrıca esrar içiminde kullanılan 10 adet aparat, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 20 bin TL ve 200 dolar, 3,5 kilo kurbar esrar, 100 gram toz esrar, saksılar içerisinde 50 kök Hint keneviri, satışa hazır paketler içerisinde 24 paket kubar esrar, çok sayıda saksı, sıvı gübre bidonları, ısı sensörü, nem sensörü, hassas terazi, ışıldak ve ısıtıcılar ele geçirildi. Bugüne kadar evinde kurduğu topraksız serada uyuşturucu üretip pazarladığı tespit edilen H.K. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Üretmek İçin Evini Seraya Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement