Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneğinden Başkan Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneğinden Başkan Aktaş'a Ziyaret

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneğinden Başkan Aktaş\'a Ziyaret

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği yöneticileri, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

02.12.2014 12:51  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM) yöneticileri, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

UBM Genel Merkez Başkanı Ahmet Akay ve İnegöl Temsilcisi Coşkun Baydar, Başkan Alinur Aktaş'a faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler için destek istedi. Akay, "Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği olarak gayemiz, gençleri uyuşturucudan korumak ve bunun için sportif faaliyetlerde bulunmaktır. Belediye başkanımızı ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi yapacağımız çalışmalarda bize destek vereceklerini söyledi" dedi.

Başkan Alinur Aktaş ise, "Şehirlerimiz, ülkemiz gelişiyor, güzelleşiyor, ama maalesef uyuşturucuyla alakalı dönem dönem basında, kamuoyunda çeşitli haberler duyuyor ve üzülüyoruz. Gençlerimizin bu manada tehdit ve tehlike altında olduğunu görüyoruz. Son dönemde bu konuyla alakalı önemli yaptırımlar, kararlar alındı. Öncelikle hükümet yetkililerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlerin uyuşturucudan tamamen uzaklaştırılması için sosyalleştirilmesi, sportif faaliyetlerle hemhal edilmesinin önemli olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, "Derneğimizin bu alandaki çalışmaları gayet. Bu anlamda kendileriyle istişarede bulunduk. Ben arkadaşlarımıza başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Onların başarısı ülkemizin ve ilçemizin başarısıdır. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneğinden Başkan Aktaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement