Uyuşturucu ve Bonzai'ye Karşı Mücadele Filmi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu ve Bonzai'ye Karşı Mücadele Filmi

Uyuşturucu ve Bonzai’ye karşı mücadeleye dikkat çekmek isteyen Ağrı Patnoslu gençler, sinema filmi çekti.

12.03.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu ve Bonzai'ye karşı mücadeleye dikkat çekmek isteyen Ağrı Patnoslu gençler, sinema filmi çekti. Haberlerde uyuşturucudan ölen gençleri görünce vatandaşları bilinçlendirmek için harekete geçtiklerini belirten filmin amatör senaristi, projelerinin desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Uyuşturucu ve Bonzai'ye karşı mücadeleye dikkat çekmek isteyen bir grup Ağrı Patnoslu genç bir araya gelerek bir sinema filmi projesi geliştirdi. Uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek isteyen gençler uzun metrajlı yerel bir sinema filmi çekti. Ağrı'nın kış şartlarında kısıtlı imkanlarla çekilen filmin montaj çalışmaları devam ediyor.

Filmin bir sosyal sorumluk projesi olduğunu belirten amatör senarist Yılmaz Kahraman, "Televizyonlarda her gün bir iki gencin bu illetten öldüğünü görünce böyle bir projeye imza atmak istedim" dedi.

"AMACIMIZ İNSANLARI BU İLLET HAKKINDA BİLİNÇLENDİRMEK"

Yetkililerden ve Ağrı halkından destek istediklerini kaydeden senarist Yılmaz Kahraman, "Amacımız insanları bu illet hakkında bilinçlendirmek ve gençlerimizi bu bataklığa karşı bilgilendirmek. Filmimiz tamamıyla sosyal sorumluluk projesidir. Siyasi bir içerik içermemektedir" diye konuştu.

Ülkemizdeki Suriyelilerin durumu ve kadın cinayetlerini de konu alan filmin yönetmenliğini yapan Yakup Dinç ise "Patnos halkından ve esnaflarından destek bekliyoruz. Aileleri bilinçlendirmek bir nebzede faydalı olmak için bu projeye imza attık Ağrılılardan ve yetkililerden filme destek olmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Tamamen amatör oyuncularla çekilen filmde figüranlarla beraber yaklaşık 100 Patnoslu rol aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu ve Bonzai'ye Karşı Mücadele Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement