Uyuşturucuları Arabanın Kapısına ve Motoruna Zulaladı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucuları Arabanın Kapısına ve Motoruna Zulaladı

Uyuşturucuları Arabanın Kapısına ve Motoruna Zulaladı

İzmir’de, bir aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış 7 bin 250 gram bonzai ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi.

05.06.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, bir aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış 7 bin 250 gram bonzai ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında; İstanbul'dan İzmir'e yola çıkan H.A. isimli şahsın aracını mercek altına aldı. İzmir Bornova'da bulunan İzmir- Manisa yolu üzerinde çalışmalara başlayan ekipler, H.A.'nın aracını tespit ederek durdurdu ve şahsı kontrol altına aldı.

Araç etrafında yapılan kontrollerde, narkotik dedektör köpeğin araca aşırı derecede tepki verdiğinin gözlemlenmesi üzerine araçta arama yapıldı. Aramalarda, aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış bir şekilde 7 bin 250 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi. H.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucuları Arabanın Kapısına ve Motoruna Zulaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement