Uyuşturucuya Aman Yok - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucuya Aman Yok

Uyuşturucuya Aman Yok

Diyarbakır'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 43 kilodan fazla esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli de yakalandı.

28.01.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da jandarma uyuşturucu tacirlerine aman vermiyor. Yapılan operasyonda 43 kilodan fazla esrar ele geçirildi ve 3 de şüpheli yakalandı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi. Açıklamada son bir hafta içerisinde icra edilen arama faaliyetlerinde ele geçirilenler, şöyle sıralandı:
"Pirinçlik J.Krk.K.lığınca icra edilen yol kontrol ve aramasında; bir otobüs firmasına ait otobüste yolcu olarak bulunan bir şahsın valizinde eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde (11.600 gr kubar esrar) ile birlikte (1) şüpheli yakalanmıştır. Mermer J.Krk.K.lığınca icra edilen yol kontrol ve aramasında; özel bir araç içerisinde koltuk altlarına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde (17 kg toz esrar ve 800 gr kubar esrar) ile birlikte (1) şüpheli yakalanmıştır. Sinan J.Krk.K.lığınca icra edilen yol kontrol ve aramasında; bir otobüs firmasına ait otobüste yolcu olarak bulunan bir şahsın valizinde eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde (13.920 gr kubar esrar) ile birlikte (1) şüpheli yakalanmıştır. İcra edilen aramalarda toplam (17 kg toz esrar ile 26,320 gr kubar esrar) ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılıklarının talimatı ile yakalanan uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, yakalanan (3) şüpheli çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Uyuşturucuya Aman Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement