Uzaldılar 3. Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Uzaldılar 3. Mağazasını Açtı

Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük satış mağazası Arçelik Uzaldılar Zonguldak'ta

19.02.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzaldılar Arçelik Dayanıklı Tüketim Ltd. Şti, Çaycuma ve Devrek'ten sonra üçüncü beyaz eşya satış mağazasını Zonguldak'ta açtı.

Çaycuma'da 17 yıldır Arçelik bayiliğini sürdüren Uzaldılar Arçelik Dayanıklı Tüketim Ltd. Şti., Çaycuma ve Devrek'ten sonra üçüncü beyaz eşya satış mağazasını Zonguldak'ta faaliyete açtı.

Yapılan açılışa, Arçelik A.Ş. Türkiye, Ortadoğu, Afrika, Türki Cumhuriyetler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, Arçelik Türkiye Satış Direktörü Turgut Karabulut ve İstanbul Şube Satış Yöneticisi Ertuğrul Arslan, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu, Zonguldak'ta hizmet veren mağaza sahipleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SUBAŞI: "İŞBİRLİĞİMİZ ZONGULDAK'LA BÜYÜYOR"

Açılış konuşmasını yapan Arçelik A.Ş. Türkiye, Ortadoğu, Afrika, Türki Cumhuriyetler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, hizmetleri ve mağazalarıyla ilgili şunları söyledi: "Uzaldı Ailesi, bizim için çok önemli bir aile. Yıllar önce Çaycuma'da başlayan işbirliğimiz daha sonra Devrek ve şimdi de Zonguldak'ta büyüyerek devam ediyor. Eminim bu mağazanın ardından durmayacak ve işini büyütmeye devam edecek. Bir başka mutluluğum ise, Ali Bey'le başlayan işbirliğimiz çocukları ve bütün aile üyeleriyle devam ediyor. Şirketim ve şahsım adına başta Ali Uzaldı olmak üzere ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Arçelik Türkiye Satış Direktörü Turgut Karabulut ve İstanbul Şube Satış Yöneticisi Ertuğrul Arslan da, Uzaldı Ailesi'ni kutlayarak hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

GÜLŞEN: "TEBRİK EDİYORUM"

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, konuşmasına başlamadan önce Uzaldı Ailesi'ni hem tebrik etti, hem de teşekkür etti. Başkan Gülşen şunları söyledi:

"Biz böyle önemli üretimlerimiz ve ciddi markalarımızla dünyada yerimizi alacağımızdan hiçbir endişemiz yok. Yeter ki, birlik ve bütünlüğümüzü, sevgi ve saygımızı koruyalım. Değerli Ali Uzaldı, Songül Uzaldı kardeşlerimiz ve kıymetli evlatları daha önce Çaycuma'da ticaretle uğraşıyorlardı. İş hacmini büyüttüler ve ben kendilerini tebrik ediyorum. Çaycuma, hem ticaretin, hem sanayinin arttığı bir bölge... İlimizin de gelişmesinde lokomotif olacak olan bir bölgedir. Uzaldı Ailesi'nin bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum."

AKDEMİR: "İSTİHDAM SAĞLAYACAK"

İstihdam alanlarının açılması ve vatandaşa güzel hizmetlerin sunulması açısından bu tür yatırımları çok önemsediklerini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Arçelik, gerçekten bir markadır. Marka olmanın özelliklerini dış ülkelere de ihraç ederek yansıtıyor. Ben böyle bir camiayı kutluyorum. Girişimcilik çok önemlidir. Çünkü istihdam sağlanıyor. Biz yerel yöneticiler olarak bu tür mekanların açılışını önemsiyoruz. Çünkü burada en az 8-10 kardeşimiz, iş sahibi olacak. İnşallah Zonguldak'ımızda bu sayılar daha da çoğalır. Arçelik markası dünyaya biraz daha fazla açılır. Uzaldı Ailesi'ne bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar edildi ve açılış gerçekleştirildi.

UZALDI: "GURURLUYUM"

Misafirlerine mağazayı gezdiren Uzaldılar Arçelik Dayanıklı Tüketim Ltd. Şti Sahibi Ali Uzaldı ise; "Çok gururlu, mutlu ve sevinçliyim. Eşim, dostum hep yanımda. Allah daha nice mağazalar açmayı nasip etsin. Nasip olursa başka bölgelerde de açacağız" dedi.

"Zonguldak'ın ilk konsept Arçelik mağazası"

Yeni mağaza konseptiyle hizmete açılan Zonguldak Arçelik Mağazasında, özellikle LCD, ankastre ve bilgisayar ürünlerinde zengin model seçenekleri yanında modüler mutfak çeşitleri de tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Arçelik yeni mağaza konseptini Zonguldaklı müşterileriyle buluşturan Arçelik Uzaldılar, 'tasarım', 'verimlilik' ve 'yenilik' temaları ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Arçelik Zonguldak konsept mağazasında; tamamı ileri mağazacılık teknikleri ve uygulamaları ile ürünler, yeni trendlere uygun alanlarda ve yaşam ortamlarında, satış alanları en etkin şekilde kullanılarak sergileniyor. Elektronikten beyaz eşyaya, mutfaktan küçük ev aletlerine ve ısıtma-soğutma sistemlerine kadar geniş ürün yelpazesi ile tüketici ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde toplam çözümler öneriliyor.

Ürün özelliklerinin ve kampanyaların mağazada tüketiciler tarafından doğrudan takip edilmesini mümkün kılan interaktif ekranlar, üstün teknolojik çözümler ile donatılmış en yeni ürünler yer alıyor. Konsept mağazaların vitrininde müşterilere verilen mesajlarla bu alan önemli bir iletişim noktası olarak kullanılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzaldılar 3. Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement