'Uzatılmasın!" - Son Dakika
Spor

'Uzatılmasın!"

Galatasaray'daki ilk sezonunda göz kamaştıran bir performans sergileyen Burak Yılmaz'ın bu sezonki kötü performansına karşın sözleşmesinin uzatılması yönündeki girişime taraftarlar olumsuz yaklaştı.

15.04.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray yönetiminin, Burak Yılmaz'ın 2 yıl sonra bitecek sözleşmesini 2019'a uzatma kararı alması taraftarların vetosuyla karşılaştı.

Galatasaray'dan Drogba açıklaması

Webaslan.com sitesinin düzenlediği geniş katılımlı ankete katılan taraftarların büyük bölümü, Başkan Ünal Aysal'ın, golcü futbolcuyla yıllık ücretini yüzde 10 artırarak anlaşmasını onaylamadı. Galatasaraylı taraftarların yüzde 65.2'si (22 bin 281 kişi) "Sizce, Burak Yılmaz'ın sözleşmesi uzatılsın mı?" sorusuna 'hayır' yanıtını verdi. Yüzde 34.8'lik bölüm ise (11 bin 894 kişi) 'evet' oyu kullandı.

Bu sezonun ikinci yarısında 10 maçta forma giyen ve yalnızca 3 gol atabilen Burak Yılmaz, zaman zaman tribünlerin de tepkisini çekmişti. Geçen sezon sarı-kırmızılı forma altında rakip fileleri 24 kez havalandırarak üst üste ikinci yıl gol kralı olan 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 28 lig maçında 13 gol kaydetti. Çıktığı son 5 maçta suskun kalan Burak son olarak ligin 24. haftasında Akhisar Belediyespor filelerini sallamıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Uzatılmasın!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement