Üzerine Salça Kazanı Devrilen Kadın Yandı - Son Dakika
Güncel

Üzerine Salça Kazanı Devrilen Kadın Yandı

Üzerine Salça Kazanı Devrilen Kadın Yandı

Tokat'ta üzerine salça kazanı devrilen 24 yaşındaki Emine Yıldırım yanarak yaralandı.

25.08.2014 14:46  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta Emine Yıldırım adlı kadın, üzerine salça kazanı devrilerek yandı. Yıldırım, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedaviye alındı.

Olay, yaklaşık bir hafta önce Tokat'ın Niksar İlçesi'ne bağlı Serenli Beldesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk annesi Emine Yıldırım evlerinin önünde salça kaynatmaya başladı. Bu sırada ATV aracı ile yoldan geçen ve önüne bakmadığı iddia edilen 65 yaşındaki Fikri Altun, kaynayan salça kazanına çarptı. Çarpmanın etkisiyle salça kazanı üzerine devrilen Emine Yıldırım yandı. Çığlık atan Yıldırım'ın sesi üzerine olay yerine gelen komşuları talihsiz kadının üzerine su döktü. Ardından ambulansla Niksar Devlet Hastanesi'ne götürülen Yıldırım, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin yanık merkezinde tedaviye alınan Yıldırım'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

VÜCUDUNUN YARISI YANDI

Yaşadığı talihsiz olayı anlatan Yıldırım, "Köyde salça yapıyordum. Bu yeni çıkan ATV araçlarıyla birisi gelip önce salça kazanıma sonra bana çarptı. Salça üzerime dökülünce vücudumun yarısı yandı" dedi. Genç kadının sağlık durumu hakkında bilgi veren yanık merkezi sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan ise Yıldırım'ın kollarında, bacaklarında, sırtında, kalçasında ve yüzünde 1'inci, 2'nci ve 3'üncü derece yanıklar bulunduğunu belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üzerine Salça Kazanı Devrilen Kadın Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement