2 Uzman Çavuş İntihar Etti! - Son Dakika
Güncel

2 Uzman Çavuş İntihar Etti!

2 Uzman Çavuş İntihar Etti!

Hakkari ve Bolu'da görevli 2 uzman çavuş, beylik tabancalarıyla canlarına kıydı! İntihar eden uzman çavuşlardan Yasin Tosun'un, sosyal medyada yazdığı not dikkat çekti.

20.04.2015 23:46  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yapan Jandarma Uzman Çavuş Yasin Tosun silahıyla intihar ederek yaşamına son verdi. Acı bir haber de Bolu'dan geldi. Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek de kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek canına kıydı.

JANDARMA KARAKOLU'NDA GÖREVLİYDİ

Yüksekova İlçe Jandarma Karakolu'nda görev yapan uzman jandarma çavuş Yasin Tosun henüz bilinmeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde tabancayla intihar etti. Yaşamını yitiren uzman çavuşun cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Bekar olan ve bir süredir sorunları olduğu belirtilen Tosun'un cenazesinin yarın memleketi Sivas'a gönderileceği öğrenildi. İntihar eden uzman çavuş Ulaş ilçesine bağlı Bostankaya köyünde toprağa verilecek.

MERMİ FOTOĞRAFI VE DİKKAT ÇEKEN NOT

İntihar eden 23 yaşındaki uzman çavuş Yasin Tosun'un 15 Nisan'da sosyal paylaşım sitesinde 8 adet tabanca mermisini paylaşarak, 'Çok basitti aslında olacak' yazması dikkat çekti.

BOLU'DA DA BİR İNTİHAR

Bolu 2'nci Komando Tugayı'ndan görevli 24 yaşındaki uzman çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek de evinde kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay saat 20.00 sıralarında Karamanlı Mahallesi Arap Abdullah Sokak'ta bulunan Ihlamur Apartmanı'nda meydana geldi. Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda uzman çavuş olarak görev yapan Kürşat Ziya Kocazeybek görevli olarak Hakkari'ye gönderildi. Tedavi için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edilen asker arkadaşına refakat eden Kürşat Ziya Kocazeybek, bir süre arkadaşının yanında kaldıktan sonra Bolu'da bulunan evine geldi.

BEYLİK TABANCASIYLA KAFASINA SIKTI

Uzman çavuş olan arkadaşlarıyla aynı evi paylaşan Kürşat Ziya Kocazeybek evde kimsenin olmadığı bir sırada kafasına dayadığı beylik tabancasını ateşleyerek intihar etti.
Eve gelen arkadaşları uzman çavuşu yatakta kanlar içerisinde buldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar da eve gelerek bilgi aldı. Kocazeybek'in cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Uzman Çavuş İntihar Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • mert: Çocukluktan merak sardığım askerlik mesleğine 18 yaşında uzman jandarma okuluyla başladım. 11 yılda 4 il, bu illere bağlı birçok ilçe ve dış karakollarda görev yaptım. Birçok komutanım ve beraber görev yaptığım arkadaşlarım ve mehmetçik kardeşlerim oldu. Ama iyice anladımki ben uzman jandarma olarak alnıma kara bir leke sürmüşüm ve derhal istifa ettim. Şuan sivil hayattayım vatanı kim kurtarırsa kurtarsın bana ne. Benden düşmana tek bir kurşun yok. 13 35 Yanıtla
  • ASKERLERE YAZIK: BU ÜLKEDE ASKERİN CEKTİGİ EZİYETI KİMSE CEKMİYOR AYDA 7 NÖBET UYKUSUZ AC SEFİL SÜREKLİ ŞARK GOREVI COCUGUNU GÖRME AİLENI GORME MAAŞLAR ERİDİ ASKER ADAMLARDA AİLE DÜZENİ KALMADI YUVALR YIKILIYOR PSİKOLOJILER BOZULDU CEVREMDE BİR COK UZMAN AİLESİ VE EMEKLİ ASTSUBAY AİLELERİ GERCEKTEN ZORLUKLARLA YAŞAMIYA CALIŞIYORLAR UZMAN VE EMEKLİ ASTSUBAYLARIN MAAŞLARI COK ERİDİ DERHAL İYİLEŞTİRMELİ YAPILMALI SARAYLARA GELINCE PARA BULAN BÜTCE AYIRANLAR ASTSUBAYLARA UZMANCAVUŞLARADA BÜTCE BULUP BU İNSANLARIN YAŞAM ŞARTLARINI DÜZELTSİNLER. 21 23 Yanıtla
  • Anti Faşist: Hadi ülkücü ulusalcı Faşistler sevinin 11 33 Yanıtla
  • Tüfekci.: Ne sevineceğiz askerimizin ölümüne!!..sevinmek için senin gibi komünist vatan haini olmak lazım.. 29 14 Yanıtla
  • SAHİPSİZ ASKER: YAZIK BU ASLAN GİBİ EVLATLAR CANLARINA KIYIYOR UZMAN CAVUŞLAR MADDİ SIKINTILARLA BOGUŞUYORLAR PSİKOLOJILERI BOZULDU HER HAFTA YA BİR ASTSUBAY YADA BİR UZMANCAVUŞ KENDİNİ VURUYOR NİCİN ASKERLERİMİZE DEGER VERİLMİYOR UZMANCAVUŞLAR VE EMEKLİ ASATUBAYLARIN MAAŞLARI ACILEN İYİLEŞTIRİLME LİDİR YETER ARTIK BİZ BU İNTEHARLARI DUYMAK İSTEMİYORUZ SECİME KADAR ASTSUBAYLARA VE UZMANCAVUŞLARA VE EMEKLİLKLERİNE ZAM YAPILIP MAAŞLARI İYİLEŞTİRMESSE AKP YE OY VERMİYCEZ 14 28 Yanıtla
  • İNŞALLAH DÜZELİR: Bende tsk 15 yıl hizmet ettim , uzman erbaşlıkta kurs 2 nciligim var 15yıllık sicil ortalaması 99 ve Uluslar arası ilişkiler bölümünden 4 dönemdir takdir belgesi aldım , Kulaklarımda işitme kaybı gerekçesi ile sözleşmem feshedildi yaşım 40 ve 4 aile efradım var . ne emekli olabildim nede devlet kurumunda işe girebiliyorum , nede tazminatımı aldım görev yaptıgım sürenin uzunca bölümünü terörle mücadelede geçirdim uykusuz , yorgun, stresli ortamda yazık oldu bu arkadaşlara (atılan, kovulan , sürülen, feshedilen) bu ordu tüm halkın ordusu eger ben bir subay olsaydım aynı saglık durumunda onlar emekli olana kadar maşını alacak yada bölüm degişiklik hakkı varTabancama 1000 lerce kez baktım sen neyi temsil ediyorsun neden böyle diye haksızlık, hukuksuzluk kanunsuzluk varsa bir yerde huzursuzluk olur bunu psikoloji böyle söylüyor ADLER/FRUD daha niceleri VATAN SAG OLSUN dedikçe hiç bir kanun , kural , hiyerarşi düzelmez ALLAH BU DURUMA GETİRENLERİN BELASINI VERSİN 40 0 Yanıtla
  • Anti Faşist: CEYDA denen ülkücü faşist nerdesin bak ölüm haberi var 16 21 Yanıtla
  • Anti Faşist: YPG ölümlerine sevinen alçak Faşistler hadi bu haberede sevinin 17 18 Yanıtla
  • vatan: Allah rahmet eylesin 25 6 Yanıtla
  • nuri: hak isteyen yüzsüz uzman çavuşlar beni dinleyin kendilerini kahraman göstermeye çalışan ezikler siz bu mesleğe parası için girmedinizmi etekli avratlar bu ülkenin has evlatları has mehmetçilerimiz parasız beş kuruş almazken sizler yan gelip yatarak maaş alıyorsunuz söylesenize sizin normal askerlik yapan mehmetçiklerimizden neyiniz eksiz siz kimsiniz daha çarpım taplosunu bilmiyorsunuz lan ortaokul mezunları askerde paranın kokusunu alıp komutanlara sicilllerinizi iyi versinler diye dört takla atıp mesleğe başladıktan sonramı komutanlar kötü oluyor asıl o maaşı hakeden birileri varsa gerçek askerlikiğini yapan mehmetçiklerimizdir onlar sizden daha çok bağlılar asker ocağına kapatın çenenizi vasıfsızlar 8 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement