Üzülmez Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Üzülmez Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Şevkatiye Mahallesinde yapımına başlanan cami inşaatında incelemelerde bulundu.

01.12.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modern bir kent imajına uygun yapılaşma projeleri ile Kartepe'de kent olgusunu daha hissedilir hale getirme hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dini tesislerde de bu kapsamdaki çalışmaları ile dikkat çekiyor. Kartepe'yi hak ettiği hizmete kavuşturmak için yola çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede devam eden tüm çalışmaları da bizzat sahaya inerek gelinen noktayı yakından takip ve kontrol ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarına devam eden ve ilçeye modern, kullanışlı ibadethaneler kazandırmayı hedefleyen Başkan Üzülmez, Şevkatiye Mahallesinde yapımına başlanan cami inşaatında ekibi ve Şevkatiye Muhtarı Musa Mut ile incelemelerde bulund. Başkan Üzülmez'i Şevkatiye'li hemşehrileri de yalnız bırakmadı.

Üzülmez : 15 Temmuz'da Ezanlarımızın Gücünü Gördük

Yapımına yeni başlanan Şevkatiye Mahallesindeki camii inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Üzülmez, "Eğitim kurumlarımız, sağlık tesislerimiz kadar ibadethanelerimizi de önemsiyoruz. Allah tekrarını yaşatmasın tabiki ama, 15 Temmuz'da salalarımızın, ezanlarımızın gücünü, etkisini hep birlikte yaşadık, gördük. Türk milletinin şuurunu besleyen en önemli kanallardan biri de imanımız, ibadetlerimiz ve dolayısıyla camilerimizdir. Allah susturmak isteyenlere fırsat vermesin. Camii inşaatımız hızla ilerleyecek, hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement