Üzülmez, Cemiyetlerde - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Cemiyetlerde

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, katıldığı düğün cemiyetleriyle Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor.

21.10.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mutluluklar diledi

Mutlu günlerinde Kartepelilerin yanlarında olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cemiyetlerde dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. Suadiye Düğün Salonu'ndaki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, Tayfun ve Aslıhan'ı tebrik etti. Kartepeli İtik Ailesi'nin Uzunçiftlik Düğün Salonu'ndaki düğünlerine de katılan Başkan Üzülmez, Nurşen ve İbrahim Yalçınkaya'nın kızı Neslihan ile Firdevs ve Mustafa İtik'in çocukları Faruk'un da mutluluğun ortak oldu.

Kartepe'deki düğünler

Kartepe'nin düğün salonlarında yeni evlenen çiftleri yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, Acısu Kültür Merkezi'ndeki düğüne de katıldı. Başkan Üzülmez, Hanım ve Hasan Kuş çiftinin kızları Elif ile Akgül ve Murat Aylas çiftinin çocukları Dursun'u tebrik etti. Derbent Düğün Salonu'nda Remziye Nasip ve Zeki Bilgin'in kızları Zümrüt ile Hatice ve İbrahim Subaşı'nın oğlu Nezih'in düğünlerine de katılan Başkan Üzülmez, Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde evlenen Nuray Karagöl ve Burak Kutluer'e de takısını takıp ömür boyu mutluluk diledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki cemiyete de katılan Başkan Üzülmez burada da Ayşenur Doğan ile Mahmut Ayvaz'a iki cihan saadeti dileklerini iletti.

Gençlerin nikahını kıydı

Kartepelilerin mutluluklarına ortak olan Başkan Üzülmez, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden Tuğba Doğan ile Mutlu Ayçiçek'in de nikahını kıydı. Uzunçiftlik Düğün Salonu'nda da bir ömür birlikteliğe evet diyen Sümeyye Aytekin ve Emre Topal'ın nikah akitlerini gerçekleştiren başkan, evlilik cüzdanlarını ise gelinlere verdi. Daha sonra Uzuntarla Mahallesi'ndeki hanelerinde düğün yapan Fatma ve Nazım Kalender'in kızı Elif ile Nezahat ve Erol Altıntaş'ın oğlu Samet'i tebrik etti. Uzuntarla Sosyal Tesisleri'nde düğün yapan Sultan ile Murat'ı da tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere takılarını da taktı. Kartepeli gençlerin nikahlarını kıymaya devam eden Başkan Üzülmez, Derbent Düğün Salonu'nda Kübra Topçu ve Halil Bozdağ'ı da evlendirdi.

Sünnet cemiyetlerine de katıldı

Başkan Üzülmez, erkekliğe ilk adımını atan Saraç ve Siraç Bayar kardeşleri de yalnız bırakmadı. Başkan, Ataevler Mahallesi'ndeki hanelerinde sünnet cemiyeti düzenleyen Ayşe ve Miraç Bayar çiftine çocuklarının diğer mürvetlerini de görmeleri temennisinde bulundu. Uzunbey Mahallesi Kirazoğlu sakinlerinden Muhterem ve Enver Ölmez çiftinin kızları Neşe ile Aysel ve Nevzat Özdemir çiftin çocukları Suat'ın Çağlayan Restaurant'taki cemiyetine de katılan başkan, Sarımeşeli Ersin İşcan'ın oğlu Berat'ın sünnet cemiyetini de ihmal etmedi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetiyle evliler kervanına katılan Melek Tevlüm ve Ümit Kara'yı da tebrik eden Başkan Üzülmez, Suadiyeli Bektaş ve Güleren Ailelerinin bir ömür birlikteliğe evet diyen çocukları Esma ve Mücahit'in nikahını da kıydı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Cemiyetlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement