Üzülmez Çifti Ak Kadınları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Üzülmez Çifti Ak Kadınları Ağırladı

Üzülmez Çifti Ak Kadınları Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez eşi Rahime Üzülmez ile AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimini Ramazandan önceki son Cuma ağırladı.

30.06.2014 12:10  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez eşi Rahime Üzülmez ile AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimini Ramazandan önceki son Cuma günü Sukay Park Tesisleri'nde ağırladı.

Sevim Balaban başkanlığındaki AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve eşinin davetlisi olarak Kartepe Sukay Park Tesislerindeki kahvaltı programında bir araya geldi. Ak Kartepeli kadınların Üzülmez çifti ile tanışıp kaynaşması amacıyla düzenlenen programda gündem cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Daha önceki seçimler ve referandumda da başarılı çalışmaları ile takdir gören Ak Kartepe kadınlarının başarı ivmesini cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettireceğine inandığını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Başbakanımız, Ankara'da belediye başkanları ile cumhurbaşkanlığı adaylığını, yeni başbakanı ve geçici genel başkanı açıklayacak. Türkiye yeni bir döneme başlıyor. Yeni döneme duygusal olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum. Sayın başbakanımızın başbakanlığına teşkilatlar başta olmak üzere bütün dünya alışmıştı. Türkiye'nin son 12 yılında AK Partinin her hangi bir kadrosunda görev yapan insanlar tarih sayfasında yer alıyor. İleride çocuklarımız, tarih sayfalarında sizleri okuyacak" dedi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, samimi atmosferde Sapanca Gölü kıyısındaki programda başta Ak Kadınlar olmak üzere tüm İslam aleminin ramazanı şeriflerini tebrik etti. Program sohbet ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez Çifti Ak Kadınları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement