Üzülmez'den Bayraklı Asker Uğurlaması - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'den Bayraklı Asker Uğurlaması

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçeden vatan görevini yapacak kınalı kuzulardan Sefer Aktaş'a "Hayırlı Teskereler" dileyerek askere uğurladı.

02.10.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de 95/4 celp döneminde vatani görevini yapacak gençler tek tek askere uğurlanıyor. Arslanbey Mahallesi'nde de silahaltına alınacak Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları'ndan Sefer Aktaş önceki akşam askerlik görevini yerine getirmek için Kastamonu'daki birliğine uğurlandı.

Mahallede düzenlenen sade tören ardından birliğine teslim olmak için arkadaşları ile vedalaşan Sefer Aktaş'ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yalnız bırakmadı. Başkan Üzülmez'in yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Belediye Meclis Üyesi Kemal Bayraktar, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz ile gençlik kolları yöneticileri, Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, asker adayının arkadaşları ve akrabaları "Hayırlı Teskereler" dileyerek Sefer Aktaş'ı askere uğurladılar. Kartepe'den kısa dönem için bu celp dönemi silahaltına alınacak asker adayı Sefer Aktaş, kendisini yalnız bırakmayan dost ve büyüklerine teşekkür etti.

Kartepe'nin zıpkın delikanlılarından Aktaş'ı vatan nöbeti sonunda da baba ocağında tekrar görmek istediklerini hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Erkeğin hayatındaki en önemli dönemlerinden birisi, askerlik günleridir. Askerlik peygamber ocağı, olgunluğun ve sabrın adresidir. Bu kutsal görevi, vatan toprağının emanetini üstlenerek yapacak askerlerimize hayırlısı ile teskereni alıp evinlerine birer er kişi olarak dönmelerini diliyorum. Sefer'e de hayırlı teskereler" dedi.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için silahaltına alınan asker adayına Türk Bayrağı hediye eden Başkan Üzülmez ve beraberindekiler, "Vatan sizlerle gurur duyuyor" diyerek yolcu ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'den Bayraklı Asker Uğurlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement