Üzülmez'e Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'e Ziyaretler

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çeşitli kesimlerden gelerek nezaket ziyaretinde bulunan ziyaretçileri ile yakından ilgileniyor.

20.01.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretçileri ile fikir alış verişinde bulunup sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in iş ve siyaset dünyasından konuklarını makamında ağırlıyor. Tüm gelen konuklarını tek tek kabul eden ve kendileriyle samimi atmosferde sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in misafirleri arasında DSC Otomotiv Fabrika Müdürü Gökhan Dağ ve koordinatör Mehmet Bayrak, Afacan Seyahat Talat Ersarı, MHP Kartepe İlçe Başkan adayı Murat oruç ve beraberindeki heyette yer aldı.

Kartepe'nin geleceğine yatırım yapan ziyaretçiler, Başkan Üzülmez'in yeni yönetim modeli çerçevesinde hayata geçirdiği uygulamalarını yakından ve ilgi ile takip ettiklerini belirttiler. Başkan Üzülmez de, Kartepe'ye değer katarken onu koruyan ve kollayan projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek ziyaretçilerine de verdikleri destek ve iş birliği için teşekkür etti.

Başkan Üzülmez, "Hizmet yolunda, değerli dost ve büyüklerimizin fikirleri de bizlere ışık olacaktır. Kartepe'nin her açıdan kendini geliştirecek projeleriyle adından daha sıklıkla bahsedilir ve tercih edilir bir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çalışma temposunda bizleri ziyaret eden dostlarımızla da moral ve güç bulmaktayız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'e Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement