Üzülmez, "Hizmetler Artarak Devam Edecek" - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, "Hizmetler Artarak Devam Edecek"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Kartepe Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya geldi.

09.11.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Periyodik istişare toplantısında muhtarlara verdiği destek için teşekkür eden Başkan Üzülmez, "Hizmetlerimiz seçim ardından da artarak devam edecek. Dumlupınar'da gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışması ile muhtarımız asfalta bile yattı" diyerek esprili bir giriş yaptı.

Başkan Üzülmez, muhtarlarla periyodik olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısını bu ay Kartepe Muhtarlar Derneği'nde gerçekleştirdi. Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda Başkan Üzülmez'e de, Muhtarlar Masası Koodinatörü Şemistan Subaşı eşlik etti.

Muhtarlarla Birlikte Yönetim

Yerinde ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde muhtarlara her zaman önem veren Başkan Üzülmez'in her zaman yanında olduklarını belirten Dernek Başkanı Türker, gündemi değerlendirdi. Türker, "Kavgasız gürültüsüz bir seçim dönemi geçirdik. Özellikle muhtar arkadaşlarımız sayesinde mahallelerde sıkıntısız bir seçim dönemi yaşadık. Muhtar arkadaşlarımıza seçimlerde sergiledikleri güzel birlik ve beraberliktelik ortamı için teşekkür ederim" dedi.

Türker'den Üzülmez'e Teşekkür

Başkan Üzülmez'e hem destek veren hem de teşekkür eden Türker, "Kartepe'de çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyorsunuz. Sumotaş konusunda sergilediğiniz arabuluculuk performansınız için teşekkür ederim. Muhtarlarımız her şeye layık diyerek bir dediğimizi ikiletmediniz. Dernek binamızda gerçekleştirdiğiniz mimari tadilat ile şık bir görünüm kazandırdınız. Halkın ihtiyaçlarına karşılık veren her konuda olduğu gibi Kent Mezarlığı konusunda da sizle beraberiz" dedi. Türker, hava raporları doğrultusunda sert geçecek kış öncesi Sedaş'ın gereken önlemleri alması konusunda başkandan destek de istedi.

"Bizim işimiz birlikte çalışarak mümkün olacak en yüksek düzeyde hizmet etmektir" diyen Başkan Üzülmez, son seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Üzülmez, "Bu seçim sonucu iktidar partisini değil, muhalefeti de hatta dünyada Türkiye ile ilintili olan herkesi rahatlattı. Bu seçimin farklı bir şekilde sonuçlanması durumunda hiç kimsenin bir B planı yoktu. Vatandaş koalisyon istiyor ama siyasi partiler koalisyona hiç hazır değildi. Hamd olsun dualar kabul oldu. Ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.

Başkan Üzülmez, "Belediyemizin ve hükümetin çalışmalarını seçim yatırımı gibi düşünenleri yanıltacak, utandıracak işlerin daha da fazlasını seçimin ertesi günü yapmaya başladık. Bunun bir örneğini Dumlupınar Mahallesi'nde hep birlikte gördük. Teknik nedenlerle geciken asfalt çalışmamız Dumlupınar'da tamamlandı. Asfalt çalışması ile muhtarımız asfalta bile yattı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, 'Hizmetler Artarak Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu
    22:27 Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisleri Türk Kızılayı'na Kan Bağışında Bulundu

    Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda bulunan Artuklu Kan Alma Birimine giderek kan bağışında bulundu. Polisler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulunarak, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu
    22:11 İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu

    İzmir Torbalı'da bir anne kedi, yavrusunun kuyuya düşmesi üzerine miyavlayarak bina sakinlerinden yardım istedi. Kadınlar tarafından düzenlenen kurtarma operasyonunda yavru kedi kurtarıldı ve anne kedi olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Advertisement