Üzülmez, İbrikdere Mahallesi'nde Parke Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, İbrikdere Mahallesi'nde Parke Çalışmalarını Denetledi

Üzülmez, İbrikdere Mahallesi\'nde Parke Çalışmalarını Denetledi

Kartepe'de alt yapı sorunu kalmayan bölgelerde kilitli parke çalışmaları aralıksız devam ediyor.

06.10.2015 15:15  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de yakından takip ettiği çalışmaların bir ayağı İbrikdere Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Hafta sonu bir dizi ziyaret için bulunduğu İbrikdere Mahallesi'nde üst yapı iyileştirme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Üzülmez, yağışlı havalar öncesi bölgedeki çalışmaların tamamlanması için ekiplerine talimat verdi.

İlçede yolların iyileştirilmesi kapsamında çalışmalar sürerken Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İbrikdere Mahallesi'nin 10 sokağın yollarını tek tek kilitli parke taşları ile döşedi.

Ekipler 22., 24., 25., 31., 32, 37., 38., 39., 40. Ve isimsiz bir sokak üzerinde 130 metre uzunluğundaki güzergaha 12 bin metrekare parke ve 2930 metre bordür taşı döşedi. Yaklaşan kış ayları öncesi yollar iyileştirme çalışmaları alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bölgedeki çalışmaları hafta sonu demeden sürdüren ekiple de sohbet etti. Vatandaşın çalışmalardan duyduğu memnuniyet karşısında Başkan Üzülmez, "Göreve geldiğimiz günden beri halkın memnuniyetini artırmak adına düzenlemelerimize aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın ayağını tozdan ve çamurdan kurtarmak adına üst yapı çalışmalarımız durmaksızın sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, İbrikdere Mahallesi'nde Parke Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement