Üzülmez'in Ramazan Temposu - Son Dakika
Yerel

Üzülmez'in Ramazan Temposu

Üzülmez\'in Ramazan Temposu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede bir dizi temaslarda bulunurken makamında da misafirlerini ağırlıyor.

03.07.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede bir dizi temaslarda bulunurken makamında da misafirlerini ağırlıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çeşitli kesimlerden gelen misafirlerini makamında ağırladı. Başkan Üzülmez'in konukları arasında Deva Holding Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Uysal, Finans Direktörü Rıza Yıldız ve Avukat Nevtan Türkoğlu da yer aldı. İlçede önemli bir yatırım yapmış sanayicilerle sohbet eden Başkan Üzülmez, ilçenin kalkınmasında böylesi değerli sanayi kuruluşlarının olmasının kendilerine güven verdiğini ifade etti.

Ataşehir Mahallesi'ndeki alışveriş merkezinde kuaför dükkanı açan bayan girişimci Nilgün Yüksel Yılmaz da başkana açılışına katılmasından duyduğu memnuniyetin ifadesi olarak teşekkür ziyaretinde bulundu. Yılmaz, Başkan Üzülmez'e bir de tablo hediye etti. Sosyal yardımları ile ilçe halkına destek olan Kartepe Belediyesi'ne bir teşekkür de çocuğuna engelli aracı verilen Ganime Kaya'dan geldi. Ataşehir Mahallesi sakini Kaya'nın el emeği hediyesini masasında değerlendiren Başkan Üzülmez, "Halkımızın her zaman yanındayız" dedi.

Hasta ziyaretleri ile de gönül alan Başkan Üzülmez, Şefkatiye Mahallesi'nde geçirdiği trafik kazası sonrası evinde dinlenen Temek Kılıç'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez'in Ramazan Temposu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement