Üzülmez, Karmek Kurslarına Makine Hadiye Etti - Son Dakika
Yerel

Üzülmez, Karmek Kurslarına Makine Hadiye Etti

Üzülmez, Karmek Kurslarına Makine Hadiye Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’na overlok makinesi hediye ediyor.

14.04.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'na overlok makinesi hediye ediyor.

Kartepe Belediyesi bünyesindeki KARMEK kurslarını önemseyen ve her fırsatta kursiyerleri ziyaret ederek onlara verdiği değeri gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Ertuğrul Gazi mahallesi Kurs Merkezi'ndeki kursiyerlerle bir araya geldi. Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KARMEK Ertuğrul Gazi Mahallesi kursiyerlerine konuk olan Başkan Üzülmez'e yardımcısı Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyesi Kemal Timur, Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak eşlik etti. KARMEK kursiyerlerinin de talepleri çerçevesinde 8 overlok makinesinden ikincisi bu ziyarette kursiyerlere hediye edildi.

Çözüm odaklı çalışmaları ile takdir gören Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KARMEK ile bayan hemşerilerini her geçen gün daha iyi şartlarda ve ekipmanlarla buluşturmanın kendilerine huzur ve mutluluk verdiğini ifade etti. Başkan Üzülmez, "KARMEK kursiyerlerimizin şartlarını her geçen gün iyileştireceğimizi söylemiştik. İsteyen bayan kursiyerin de ekonomik olarak elde ettiği bu mesleği paraya dönüştürebileceği imkanları sağlayacağımızı açıklamıştık. Biz dediklerimizi yerine getire bilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Müşteri potansiyeli yüksek olan Maşukiye'de KARMEK Kursiyerleri için satış reyonu oluşturduklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde de son aşamaya geldiklerini ifade etti. KARMEK ziyaretleri ile bayan hemşerilerine yönelik projelerini paylaşan Başkan Üzülmez, "KARMEK kurs merkezilerine hediyemizi verirken bu buluşmalarımızla hem mahallenizle hem de Kartepe ile ilgili sorularınıza muhatap olmak istedik. İlçemizde uyguladığımız yönetim modeli çerçevesinde ve yaptığımız tasarruf çalışmaları ardından yerel belediye hizmetlerinde imar veya alt yapı sorunu olmayan her yerde üst yapı iyileştirmelerimiz de aralıksız sürecektir" diye konuştu.

Başkan Üzülmez'in ziyaretinden memnun olduklarını belirten kursiyerler de kendilerine sunulan imkan ve verilen destek için başkana teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez, Karmek Kurslarına Makine Hadiye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement