Üzülmez, Karne Sevincine Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Üzülmez, Karne Sevincine Ortak Oldu

Üzülmez, Karne Sevincine Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen 2014-2015 eğitim öğretim yılı sömestre karne günü törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

23.01.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen 2014-2015 eğitim öğretim yılı sömestre karne günü törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Kartepe İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMMED)tarafından düzenlenen Kartepe ilçesinde eğitim öğretim hizmeti veren Kartepe İmam Hatip Ortaokulu, Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu ve Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan öğrencilerden sınıf birincilerinin ödüllendirildiği karne günü etkinliği Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. KİMMED Başkanı Hasan Meral ve yönetim kurulu ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Cansız, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kartepe İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Şube Müdür Ali Bilgin, Kartepe İmam Hatip Okulları ve derneklerinin başkan, idareci ve yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve velilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Eğitim hayatı uzun soluklu bir koşudur ve de yorucudur. Bu yüzden dinlenmeyi gerektirir. Eminim ki bu güz dönemi boyunca sevgili öğrencilerimiz birçok yeni bilgileri öğrenme fırsatı buldular. Belki bunu niye öğreniyoruz ne gerek var diye düşünebilirsiniz şunu biliniz ki burada öğrendiğiniz her şey gerçek yaşam olan çalışma hayatınızda sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Eğitim görerek kendilerini geliştiren çocuklarımızla geleceğimize daha umutla bakıyoruz. İslam dininin temellerini en sağlam şekilde verilen bu okullarımızdaki öğrencilerimizi de tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum " dedi.

Konuşmalar ardından 12 başarılı öğrenciyi tebrik eden Başkan Üzülmez, KİMMED ödüllerini verdi. Geçen yıl üniversiteyi kazanan 2 öğrencinin de hazır bulunduğu karne günü etkinliğinde KİMMED bursu kazanan öğrenciler tören ardından birinci öğrencilerle birlikte Maşukiye'de yemekte ağırlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez, Karne Sevincine Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement