Üzülmez, Kartepe Belediyespor'un Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Kartepe Belediyespor'un Şampiyonluğunu Kutladı

Süper Lige çıkmayı garantileyen Kartepe Belediyespor Takımını tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, futbolcular ve teknik heyetle maç sonrası yemekte biraraya geldi.

24.02.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi'nin spordan sorumlu meclis üyesi Faruk Sarman öncülüğünde şampiyonluk parolasıyla 1. Amatör Küme Play-Off'da mücadele eden Yeşil Mavililer, mutlu sona bir adım kala ilk tebriği Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'den aldı. Zorlu lig maratonu ardından play offlarda şampiyonluğu garantileyen Kartepe Belediyespor Takımının coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, futbolcular ve teknik kadro ile Macaras Dürümcü'de maç sonrası yemeğinde biraraya geldi.

Sporun bütün branşlarında faaliyet gösteren Kartepe Belediyesi Spor Okulları yanında salon sporları başta olmak üzere futbolda da başarılı sonuçları almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe'de spor politikalarında önceliği insana, gençliğimize vermekteyiz. Gençlerimiz ve çocuklarımız için tesisler kazandırırken Kartepe'de spor yapan, sporcu seven, sporcuyu destekleyen bir nesil yetiştirmek ve sağlıklı bir beyin, sağlıklı bir beden, sağlıklı bir gelecek adına hizmetlerimizin kısa sürede meyvelerini vermesini görmek ise ayrı bir güzellik" dedi.

Kartepe'yi spor alanında da zirveye taşımak adına sporun farklı branşlarında yıl boyunca elde edilen başarılara bir yenisinide futbol branşında eklendiğini belirten Başkan Üzülmez'in konuşması sırasında başkanı alkışlayan sporculara, "Ben sizi alkışlıyorum. Faruk hocanızın tecrübeleri ve deneyimini başarıyla sahada uygulayan sizleri bir kez daha tebrik ederken hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Profesyonel ligde ilçemizi temsil etme düşüncesiyle çıktığını bu yolda ilk yılı şampiyonlukla geçmemiz gelecek yıllar adına çok önemliydi. Sezon boyunca sergilediğiniz fair play davranışlarınızı da takdirle izledim" dedi.

Kartepe Belediyespor teknik patronu Faruk Sarman, Başkan Üzülmez'e spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, "Başkanım sizin öncülüğünüzde sporda ilçemizi zirveye çıkartmak için her branşta çocuklarımız gayretli ve centilmence davranışlar sergilerken herkesin imrenip bu takımda yer bulmak isteyeceği bir kulübe dönüşme yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Biz kulüp olarak temsil ettiğimiz kurumun önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Kartepe'ye Değer sloganıyla çıktığınız bu yolda bizde spora katkı vermekten büyük gurur ve mutluluk duymaktayız. Verdiğiniz destek için sporcularım adına siz bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Kartepe Belediyespor'un Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement