Üzülmez, Kartepe'de girilmedik ev bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Kartepe'de girilmedik ev bırakmıyor

Üzülmez, Kartepe\'de girilmedik ev bırakmıyor

Tüm enerjisini geleceğin Kartepesini inşaa etmek için harcayan Başkan Üzülmez, mesai saatleri dışında kalan zamanlarında ilçesindeki yaşlı, hasta ve umreden dönen hemşehrilerini evlerinde ziyaret ederek hasbihal ediyor, taleplerini dinliyor.

08.02.2017 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve başladığı günden bu yana başarılı bir yönetim modeli sergileyen ve bu çerçevede her zaman hemşehrilerinin ayağına giderek Kartepelilerin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, akşamları da ilçenin farklı noktalarındaki hasta ve umreden dönen hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek, hayır duası alıyor.

Başkan Üzülmez'i, sevgiyle ve ilgiyle evlerinde ağırlayan Kartepeliler , "Başkanımızdan Allah razı olsun, güzel hizmetler için koşturduğunu iyi projeler yaptığını biliyoruz. Bir de bu temponun içinde bizleri de unutmaması, iyi ve kötü günlerimizde hatrımızı sorması da işindeki tecrübesi kadar insanlığını da gösteriyor. Rabbim bu zor görevde kendisine kolaylıklar ihsan eylesin inşallah" diyerek Başkanı yine bekleriz dilekleri ile uğurladılar.

Başkan Üzülmez hafta boyunca umreden dönen, Avluburun Mahalle sakinlerinden; Necdet Seven oğlu Emir'i, Refiye Saçan'ı, Fatma Çalışçı'yı, Feyzullah Çalışçı'yı, Adem ve Gülbahar Çalışçı çiftini ziyaret ederken, İstasyon Mahalle sakinlerinden Veli Çelik, Köseköy Mahalle sakinlerinden; Necati Topal, Köseköy Mahallesi Merkez Camisi İmamı Muammer Çiçek, Kartepe Belediyesi önceki dönem meclis üyelerinden Şükrü Demirci ve Ak Parti İstasyon Mahalle Başkanı Faruk Demiralay'ın evlerine konuk oldu. "Allah Kabul Etsin" dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, umre amacıyla gittiği kutsal topraklarda yaşanan manevi duyguları ve kendi anılarını da paylaşarak, "isteyip de gidemeyenlere de Rabbim nasip etsin" dedi.

Üzülmez: Hastalıkların en etkili ilacı moraldir

İlçesindeki hasta ve yaşlıları da ihmal etmeyen Başkan Üzülmez, geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle tedavilerine devam eden Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi Fatih Bal'ın Köseköy Mahallesinde ikamet eden amcası Refik Bal'ı, Suadiye Mahalle sakinlerinden Marmara Hasan lakaplı Kartepelilerin çok sevdiği Hasan Bostan'ı, Çepni Mahallesinden Fahrettin Kul'u, Arslanbey Mahallesinden Şerife Tosun'u, Köseköylü Emine Annika'yı ve Şevkatiye Mahalle sakinlerinden sahte muhtar lakaplı, Mehmet Aslan'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunup, hastaların son durumları hakkında da bilgi aldı.

Başkan Üzülmez'i evlerinde görmekten mutluluk duyduklarını belirten Kartepeli vatandaşlar, başkanın kendilerine moral veren ziyaretleri için de sevgilerini ve teşekkürlerini bizzat dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Kartepe'de girilmedik ev bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement