Üzülmez, Maşukiye'de İletişim Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Maşukiye'de İletişim Toplantısına Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı, her akşam farklı bir mahallede mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

06.10.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'nin geleceğini birlikte şekillendirme adına yürüttüğü yönetim modeli ile halkın içinde ve yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da Maşukiye'de iletişim toplantısına katıldı.

Başkan Üzülmez, mahallelilerin taleplerini ve sorunlarını öğrenmek için Maşukiye Mahallesi'nde iletişim toplantısına katıldı. Başkan Üzülmez toplantıda koordinatörleri, bölge meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri ve mahalle teşkilatı üyeleri ile Akasya Alabalık Tesisleri'nde çay içip sohbet etti.

Maşukiyeli yöneticiler eksikliğini gördükleri alt ve üst yapı konusundaki noksanlıkların düzenlenmesi için taleplerini aktarmak için davetlerine iştirak eden Başkan Üzülmez'e teşekkür eden teşkilat yöneticileri, ana başlıklar altında hazırladıkları raporu başkana aktardılar.

Başkan Üzülmez, böylesi bir iletişim toplantısını düzenleyenlere teşekkür etti. Başkan Üzülmez, "Bir hizmet adına, bir ideal adına memleketini düşünen ve hiçbir mecburiyeti olmayan insanların böyle istişarelerde bulunması beni mutlu ediyor. Ülkesi için, geleceği için insanlık için dertlenen insanların bir arada olduğu bir partinin mensubu bir belediye başkanı olarak yanınızda olmak günün yorgunluğunu azaltıyor. 81 ilde böyle mahallelere indirgendiğinde binlerce mahallede Ak Partiye gönül vermiş ülkesine sevdalı insanlar bir araya geliyor. Allah bizi bu memlekete hizmet etme sevdasından ayırmasın" dedi.

Yeniden bismillah diyerek çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Başkan Üzülmez, kendisine iletilen talepler doğrultusunda mahalle bazındaki çalışma programı ile çözüm odaklı hizmet sunacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Maşukiye'de İletişim Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement