Üzülmez Saha Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, sağlık alanında 24 saat acil hizmetin Nisan ayında sağlanması için kadroların alındığı müjdesini verdiler.

24.03.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşların yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini İstasyon Mahallesi'nde devam ettirdi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde sohbette Başkan Üzülmez'e Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kartepe SKM Başkanı Ali Koç, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle sakinleri hazır bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Türkiye Cumhuriyeti son 13 yılda büyük bir değişim yaşıyor, yeni bir ülke inşa ediliyor. Eski Türkiye ile yeni Türkiye'yi kıyaslamasını daha iyi yapabilecek yaşta insanlar var. Gençler eski Türkiye'yi maalesef bilmiyorlar. Şimdi vatandaşın içinden çıkan bir lider geldi ve bu necip milletin duasıyla yeni bir tarih yazılıyor. 2023 yılında dünyanın en büyük ekonomisine sahip 10 ülkeden biri olma hedefi yanında 2053 ve 2071 yılı hedefleri ile dünyaya adaleti, yardımlaşmayı barışı getirecek yeni Türkiye'nin inşası için 7 Haziran'daki seçimin önemini bir kez daha sizlere hatırlatmak istiyorum" dedi.

Başkan Üzülmez, 7 Haziran seçimleri ile Türk milletinin içteki ve dıştaki mihraklara karşı, ülkesini ve vatanını seven ve bunun için mücadele eden bu kadrolara sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. Yerel de de Kartepe ve İstasyon Mahallesi ile ilgili yola çıkarken vaat ettikleri projeleri yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, projelerin son durumları ile ilgili bilgiler de aktardı.

Ulaşım konusunda Köseköy battı çıktı projesine yakında başlayacağını ve Kartepe'deki sağlık alanında sorunların da adım adım çözüme kavuşturulduğunu müjdeleyen Başkan Üzülmez, Nisan ayı itibarıyla mesai saatleri dışında acil hizmeti verilecek semt polikliniği için gerekli personelin sağlandığının müjdesini de verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Saha Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement