Üzülmez, Suadiye'deki Asfaltlama Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Suadiye'deki Asfaltlama Çalışmalarını Denetledi

Üzülmez, Suadiye\'deki Asfaltlama Çalışmalarını Denetledi

Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor.

06.11.2014 08:46  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Suadiye Mahallesi Heyrek Caddesi üzerindeki yolda asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Üzülmez de, "İlçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi.

"Şimdi Kartepe Zamanı" sloganıyla modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmaları yağışsız havalarda ilçe genelinde aralıksız sürüyor. Ulaşım hizmetlerinin iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da Suadiye Mahallesi'ndeki Heyrek Caddesi üzerindeki yolda yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 1730 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 2500 ton asfalt serdi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, koordinatör Kemal Timur ile asfalt serimi yapılan güzergahlarda incelemelerde bulundu. Başkan Üzülmez, yoğun yerleşim yerlerine bağlantı sağlayan ve ilçenin ulaşımını rahatlatacak yollardaki iyileştirme çalışmalarının güzel havalarda süreceğini hatırlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Suadiye'deki Asfaltlama Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement