Üzülmez ve Karaosmanoğlu Kartepelilerle Oruç Açtı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez ve Karaosmanoğlu Kartepelilerle Oruç Açtı

Bereket ve rahmet ayı Ramazan, Kartepe'de huzur ve güven içinde geçmeye devam ediyor.

15.06.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bereketi ve dostluğu paylaşmanın daha da yoğun yaşandığı Ramazan ayı içerisinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu binlerce Kartepeliyle iftar programında buluştu. Yoğun Sağanak yağmura rağmen iptal edilmeyerek, İftara saatler kala açık alandan kapalı alana alınan iftar organizasyonuna Kartepe'lilerin yoğun ilgi gösterdi.

Öncelikle Meşelik Park alanında yapılması planlan Kartepe Belediyesi ilçe iftarı, aniden bastıran sağanak yağış sebebi ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezine alındı. İlçe genelinde etkisini sürdüren yoğun yağış, Kartepe'li vatandaşların iftar programına katılımını etkilemedi. Kartepeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında oruçlar dualarla açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen iftar programında Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün'ün iftar duasına, ilahiler ve semazen gösterileri ile devam edildi.

Kartepeliler Başkanlara Teşekkür Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 'Kartepe'nin güzel insanları, aynı sofranın bereketini, güzelliğini paylaşmanın, oruçlarımızı birlikte açmanın keyfini yaşıyoruz. İftara dakikalar kala, Alllah tuttuğumuz oruçları ve dualarınızı kabul eylesin, önümüzdeki bayrama ve nicelerine beraber kavuşmayı Rabbim nasip etsin" dedi. İftarın sponsoru Pirelli Fabrikası yöneticilerinin de katıldığı programda, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kocaeli İl ve İlçe Yöneticileri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Kartepe mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri de yer aldı.

Kartepe'li vatandaşlar ilçe iftarı ile bu bereket ayında kendilerini bir araya getiren Başkan Üzülmez'e teşekkürlerini sunarken, iftar programına katılımı ile gecenin onur konuğu olan Karaosmanoğlu'na da yoğun ilgi gösterdi.

Üzülmez: Bir ay değil her ay Ramazan gibi düşünüyoruz

İlçe halkını iftar programında buluşturan Üzülmez, "Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçası. Buradan da görüyoruz ki Kartepemiz bir bütünleşme içerisinde. Biz sosyal ve kültür belediyeciliğini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da 12 ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde sizlerle tüm güzellikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Hem bu güzellikleri sadece Ramazan ayı içerisinde değil tüm yıl boyunca yaptığımız; erzak yardımlarımız, sıcak yemek yardımlarımız, Kar-Mek kurslarımız, kadın spor merkezlerimiz, bilgi evlerimiz, karne hediyesi bisikletlerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu gün itibari ile tüm Türkiye'ye örnek olacak 'Alo evlat Hattı' projemiz de aktif olarak hizmete başladı. Artık bu devletin şefkatli devlet baba özelliğini tüm Kartepeli vatandaşlarımız güvenle hissedecek. Bu güzel gecede başta bizimle birlikte olan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve bütün Kartepeli komşularımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu sevinç ve mutlulukla hep birlikte bayram sevincine de ulaşmayı temenni ediyorum" dedi. Başkan Üzülmez ayrıca; "Bizim için canlarını feda eden ve bu vatan için şehit olan güvenlik güçlerimize de Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve milletimize de baş sağlığı diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez ve Karaosmanoğlu Kartepelilerle Oruç Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement