Üzülmez ve siyasilerden ortak mesaj - Son Dakika
Güncel

Üzülmez ve siyasilerden ortak mesaj

Üzülmez ve siyasilerden ortak mesaj

Bir ayı geride bıraktığımız 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan birlik ve beraberlik iklimi günden güne güçlenerek ve yaygınlaşarak devam ediyor.

16.08.2016 18:00  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En kritik devlet kurumlarımızın içine dahi 40 yıldır hazırladıkları alçak planlarla sızan ve 15 Temmuz gecesi gerçek, sinsi niyetlerini açığa çıkartarak Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya, yok etmeye yönelik Feto/ PDY terör örgütünün başlattığı darbe teşebbüsü; Başkomutanımızın milletine yaptığı çağrı ve buna karşılık aziz milletimizin cesaretiyle, iradesiyle attığı tokat ile hezimete uğratılmıştı.

OHAL ilanıyla birlikte başlayan ve devlet kadroları başta olmak üzere, bu hain örgütün sızdığı resmi, sivil her türlü kurum ve kuruluşların FETÖ mensubu hainlerden arındırılması için yapılan çalışmalar titizlikle devam ediyor. Darbe girişiminin ilk gününden itibaren muhalefet partilerinden CHP ve MHP'nin genel başkanlarından da hükümete destek ve "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" mesajları verilmişti.

27 gün boyunca Türkiye'nin her ilinde, her ilçesinde aralıksız devam eden Demokrasi Nöbetlerinden hemen sonra; Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in davetiyle iktidar ve muhalefet partilerinin, il ve ilçe başkanları bir araya gelerek başta fetö terör örgütü ve tüm şer odaklarına karşı ortak çağrıda bulundular.

15 Temmuz Milattır, Vatanın Bölünmez Bütünlüğü Ortak Hedefimizdir.

Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya , son anda başka bir programı çıktığı için katılamayan Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan adına, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz, CHP İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve MHP İlçe Başkanı Murat Kalender katıldı. 15 Temmuz sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendiren başkanlar, "O kara gecenin devletimizin bekası adına tarihimizdeki en önemli varoluş mücadelesinden biri olduğuna dikkat çekerek, iktidar ve muhalefet olarak hedefimiz ortak ve tektir. O hain teşebbüsten sonra, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı tehdit oluşturan, içeriden ve dışarıdan gelebilecek her türlü şer odağına karşı duruşumuz, tavrımız net bir şekilde, milleti millet yapan demokrasiden, milli iradeden ve tek vatan, tek millet, tek bayrak ilkelerinden yanadır. Rabbimiz ömür verdiği müddetçe, bu uğurda verilecek her türlü mücadelenin içindeyiz, yanındayız ve savunucusuyuz" mesajı verdiler.

Davetine icabet eden Başkanlara teşekkür eden Başkan Üzülmez, "Ortak davası vatan, millet, bayrak sevgisi ve halkına hizmet etmek olan siyasi parti il ve ilçe başkanlarımız ile bir araya geldik. Hepsine ayrı ayrı, ülkemizin birlik ve kardeşlik iklimine en çok ihtiyacı olduğu dönemde verdikleri katkı ve bu ortak şuurun pekişmesi ve gelişmesi adına bundan sonra da verecekleri desteklerden dolayı şahsım ve milletim adına teşekkür ederim. Bu vesileyle, 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Onların anısına vatan ve bayrak mücadelemiz, bu kalpler bu bedenlerde attığı sürece devam edecektir. Bu birliktelik ve uzlaşı kültürünü önemsiyoruz, gelecekte de devamını sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte ilçemizin geleceği ile ilgili kararlarda tüm STK, siyasi partilerimizle düzenli ve periyodik istişare ortamını arttıracağız. Farklılıklarımız, zenginliğimiz ve gelişmenin anahtarı olacaktır."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez ve siyasilerden ortak mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement