Üzülmez, Yıldıran'a Yeni Hayatında Başarılar Diledi - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Yıldıran'a Yeni Hayatında Başarılar Diledi

Kartepe İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Yıldıran'ın emekliliğe uğurlandığı iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, emekli müdür yardımcısı Yıldıran'a yeni hayatında başarılar diledi.

30.06.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Asayis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Yunus Merttürk ve dernek yönetim kurulu üyeleri, emekli olan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Yıldıran onuruna Macaras Restaurant'ta iftar yemeği düzenledi. İlçe protokolünün eksiksiz katılım sağladığı veda yemeğinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de hazır bulundu.

Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Garnizon Komutanı J.Bnbş Muhammed Sever, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fuat Kubilay, Emniyet Amiri Güven Cabak, Dernek Başkanı Yunus Merttürk, ilçenin renkli simalarından Şaban Soyer, Çetin Çatan, Osman Ozsoy, Yılmaz Dizdaroğlu, Abidin Akyol ve Hamdi Yayla, emekliliğe uğurlanan müdür yardımcısı Yusuf Yıldıran'ı yalnız bırakmadılar.

Sivil hayata geçen ve dernek yönetimi tarafından plaketle ödüllendirilen Yıldıran, çalışma arkadaşları ve iftar yemeğini düzenleyen dostlarına teşekkür etti. Sohbetin koyu olduğu gecede Yıldıran'ı tebrik eden ve yeni yaşantısında başarılar dileyen Başkan Üzülmez, "Kartepe'de görev yaptığı süre içinde sevilen emniyet mensubu Yıldıran'ın çalışkanlığı ile boş durmayacağına inanıyorum. Kendisine yeni yaşantısında başarı, huzur ve mutluluk dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Yıldıran'a Yeni Hayatında Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement