Uzun'a Aile Boyu Manevi Destek - Son Dakika
Yerel

Uzun'a Aile Boyu Manevi Destek

Uzun\'a Aile Boyu Manevi Destek

Muğla Barosu’nun hafta sonu yapılan genel kurulunda tek liste gidilen seçimde mevcut Başkan Cumhur Uzun meslektaşlarının oyları ile ikinci dönem yetki alırken, Baro Başkanı Cumhur Uzun’un 76 yaşındaki annesi Duraniye Uzun ve eşi Çiğdem Uzun salona gelerek manevi destek verdiler.

17.10.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Barosu'nun hafta sonu yapılan genel kurulunda tek liste gidilen seçimde mevcut Başkan Cumhur Uzun meslektaşlarının oyları ile ikinci dönem yetki alırken, Baro Başkanı Cumhur Uzun'un 76 yaşındaki annesi Duraniye Uzun ve eşi Çiğdem Uzun salona gelerek manevi destek verdiler.

İlk defa kendi hizmet binalarında genel kurul toplantısı yaptıklarını açıklayan Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun, bu mutlu günde annesinin ve eşinin kendisini yalnız bırakmadığını belirtirken, "85 yıllık Muğla Barosu ilk defa kendi hizmet binasına benim başkan olduğum dönemde kavuştu. Geçmiş dönem Baromuzda görev yapan tüm üstadlarımıza verdikleri emek ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Binamıza kavuşmamızda başta eski başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşlarımız ile Türkiye Barolar Birliği'nin katkıları var. Bu mutlu günümüzde anne ve sevgili eşim bizim bu mutluluğumuza ortak oldular ve bana manevi destek verdiler" dedi.

Anne Duraniye Uzun oğlunun başarısına ortak olmak ve manevi destek vermek için geldiğini söylerken, eşi Çiğdem Uzun eşini bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemediğini açıkladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzun'a Aile Boyu Manevi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement