"Uzun Hikaye" 32. İstanbul Film Festivali'nde! - Son Dakika
Güncel

"Uzun Hikaye" 32. İstanbul Film Festivali'nde!

Osman Sınav'ın "ustalık eseri" olarak değerlendirilen filmi "Uzun Hikaye" 32. İstanbul Film Festivali kapsamında izleyiciyle buluşacak.

11.04.2013 10:09  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Nisan 2013, Cumartesi akşamı saat 19:00'da Beyoğlu Sineması'nda film ekibinin katılımıyla gerçekleşecek gösterimin ardından, izleyicilerle soru-cevap şeklinde keyifli bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ın paylaştığı "Uzun Hikaye"; 32. İstanbul Film Festivali kapsamında "Yarışma Dışı" kategorisinde gösterilecek. Osman Sınav'ın "ustalık eseri" olarak değerlendirilen ve aynı zamanda üniversiteden mezuniyet filmi olan "Uzun Hikaye"; tüm oyuncuların başarıyla can verdiği karakterleri, sade, samimi anlatım dili ve insanın içini ısıtan atmosferi ile festival izleyicisinin karşısına çıkacak. Film ekibinin katılımıyla gerçekleşecek gösterimin ardından yönetmen ve oyuncular, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacaklar.

Haksızlıklara baş kaldıran, namuslu ama aykırı Bulgaryalı Ali (Kenan İmirzalıoğlu) ile ailesinin öyküsünü beyazperdeye taşıyan "Uzun Hikaye"; verdiği haklı tepkilere rağmen, toplumun statükocu yapısı nedeniyle hiçbir yerde tutunamayıp kasabadan kasabaya göç etmek zorunda kalan kahramanının hikayesini, karmaşadan uzak, naif bir anlatımla seyirciye sunuyor.

Mustafa Kutlu'nun ölümsüz eserinden, Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan "Uzun Hikaye"de; usta oyuncular Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşıray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Melih Çardak, Cengiz Bozkurt, Ufuk Karaali'ye, başarılı gençler Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Meriç Benlioğlu, Taha Yusuf Tan, Fatima Betül Cordal eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Uzun Hikaye' 32. İstanbul Film Festivali'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement