Uzun Saçlar 2014 Yılında Ön Planda Olacak! - Son Dakika
Güncel

Uzun Saçlar 2014 Yılında Ön Planda Olacak!

Tonı&Guy, VidalSassoon ,Tyler Johnston gibi saç kesim modasını belirleyen moda öncülerinin trendleri takip ediliyor.

08.05.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada saç trendlerini belirleyen ülkeler Paris, Milano, Londra ve New York… Bu ülkeler moda ikonlarını yarattıkları için tüm dünyada takip ediliyor.

Rihanna, Victoria Beckham, Gülben Ergen ve Hülya Avşar saç modelleri tercih ediliyor!

Türkiye'de ise İstanbul'da yaşayan ünlüler ülke genelinde saç trendlerini belirliyor.

Türk kadını saçlarını kestirirken günün modasına, yüz ölçülerini ön plana tutan kendine yakışanı tercih etmeye başladı. 2013 yılında Saç kesim trendleri 2013'ün ilk yarısında ünlüler, saçlarında birçok defa değişikliğe gitti. Ama kabul edelim ki bu yılın en çok kullanılan saç modeli; kısa saçlar.

Plato Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Züheyla Orak Türk kadının takip ettiği trendler konusunda şunları söyledi: "Bugün Türk kadınının takip ettiği trendler Türkiye' de Gülben Ergen modeli, Hülya Avşar saç modelleri Dünyada takip ettiği trendler Rihanna, Victoria Beckham modellerini takip ediyor." Dedi

Şehir insanı ile kırsal da yaşayan insanların saç tarzları arasındaki farklar kişilerin bulundukları sosyokültürel etmenler kırsalda kişiler rahat evde kolayca şekillendirebilecekleri fazla şekillendirme ile uğraşmayacakları modeller şeçerken şehir insanı aykırı modeller seçiyor şehir yaşamının kalabalıklığından kaçıp kendini ifade etmek yada içlerindeki heyacanı yansıtmaya çalışıyorlar.

Plato Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Züheyla Orak saç modelleri konusunda şu açıklamalarda bulundu:

Kadınların en çok tercih ettiği saç modellerinden biri olan uzun saçlar 2014 yılı içerisinde de oldukça ön planda olacağa ve çokça tercih edileceğe benziyor.

Uzun saç kesim modelleri birçok kadın tarafından tercih edilen ve modası hiç geçmeyen bir saç kesim modelidir. 2014 yılında da uzun saçlar yine çok moda ve trendi bir görünüm kazanmak isteyen bayanların tercihi olacak gibi görünüyor.

Uzun Saç Kesim Modelleri Nasıl Olmalı?

Uzun saç modelleri 2014 yılının favori saç modellerinden biri. Bu nedenle uzun saç kesim modellerine göz atarak size en uygun saç kesim modeline karar verebilirsiniz.

Katlı Kesim Saç Modeli

Uzun saçları daha hacimli ve daha havalı gösteren bir saç kesim modelidir katlı kesimler… Saçınızın daha dolgun ve kendinden hareketli bir görünümü olsun istiyorsanız uzun saç kesim modellerinde dünyaca ünlü yıldız HonnahMontana gibi katlı kesimleri tercih edebilirsiniz.

Kakül Kesim Saç Modeli

Uzun düz saçlara fazlasıyla yakışan ve 2014 yılında çokça tercih edilen kaküllü saç modelini sizde deneyebilirsiniz. Kakül kesim modeli ile uzun saçlarınıza ayrı bir hava verebilir ve görüntünüzü tamamen değiştirebilirsiniz. Bir Hollywood yıldızı Taylor Swift'dekakül kesimli saç modeli trendine uyan ünlülerden.

Düz Kesim Saç Modeli

Saçlarımın önden veya arkadan bakıldığında aynı hizada olmasını istiyorum diyenlerdenseniz uzun saçlarda düz kesim modelini tercih edebilirsiniz. Düz kesim modeli ile saçlarınız daha sade ve doğal görünüme kavuşabilir. Düz kesim saç modelini günümüzde başarılı bir şekilde kullanan ünlülerden biri de Hülya Avşar.

Uzun Saç Kesim Modeli Kimlere Yakışır?

Uzun saç kesim modellerinden birine karar vermeden önce kuaförünüze giderek bu saç modeli ile ilgili yardım almanızda fayda var. Özellikle de ortalama veya uzun boylu bayanlara uzun saç daha çok yakışabilir. Çünkü kısa boylu bayanlar için çok uzun saç boyu daha da kısa gösterebilir.

Uzun saç kesim modelleri hemen hemen birçok yüz şekline yakışır. Yalnızca kesim modelinin yüze doğru uygulanması gerekmektedir. Bunun için de uzun saç kesim modeliniz katlı kesim mi, düz kesim mi veya kaküllü kesim mi olacağına kuaförünüz ile birlikte karar vermeniz sizin için daha sağlıklı ve doğru bir karar olacaktır.

Uzun Saç Kesim Modellerini Nasıl Kullanabiliriz?

Uzun saç kesim modellerini dilediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz. İster toplu saç, ister tamamen açık saç, isterseniz örgü saç, isterseniz yarı toplu saç…

Kullanım şekline tamamen siz karar verebilirsiniz. Ama tabii ki özel günler dahil günlük hayatta saçlarınıza nasıl şekil vereceğiniz ile ilgili de kuaförünüze danışmanız sizi daha şık bir görünüme kavuşturabilir, unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun Saçlar 2014 Yılında Ön Planda Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: İmam Hatip Liselerine devam eden öğrenci oranı düşük
    14:57 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: İmam Hatip Liselerine devam eden öğrenci oranı düşük

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da lise öğrencileri arasında İmam Hatip Liselerine devam edenlerin oranının yaklaşık yüzde 10 civarında olduğunu belirtti. Bakan Tekin, Ümraniye'de yapılan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış törenine katıldı ve eğitimdeki gelişmeleri paylaştı. Ayrıca, hayırseverlerin ve yerel yönetimlerin okul yapımına katkılarının olduğunu ancak bazı belediyelerin inşaatları durdurduğunu ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

  • Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı
    14:56 Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

    Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdullah Ceylan, okulun bağışçısı Hacı Emin Amanetoğlu, kızı Necla Ayar, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende konuşmalar yapıldı. Bilal Erdoğan, öğretmenlerin eğitimin yüzde 70'ini oluşturduğunu ve İlim Yayma Vakfı olarak öğretmenlere destek verdiklerini belirtti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, okulun avantajlarından bahsederek, öğrencilere sadece okumak kalacağını ifade etti.

  • Eski Safranbolu Belediye Başkanları AK Parti adayı Büyüközdemir'e destek veriyor
    14:56 Eski Safranbolu Belediye Başkanları AK Parti adayı Büyüközdemir'e destek veriyor

    Eski Safranbolu Belediye Başkanları Mustafa Eren, Mehmet Ceylan, Nihat Cebeci ve Necdet Aksoy, tecrübelerinden yola çıkarak AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir'e desteklerini açıkladı. Destek veren eski başkanlar, Büyüközdemir'in Safranbolu'ya önemli değerler katacağını düşündüklerini belirtti. Ayrıca, Büyüközdemir'in genç ve başarılı bir insan olduğunu, Safranbolu'nun gelişmesini isteyen herkesin destek vermesi gerektiğini ifade ettiler. AK Parti iktidarında ilçenin önemli hizmetler kazandığını belirten Aksoy, Büyüközdemir'in gelecek 5 yılda görev almasının Safranbolu için büyük bir şans olacağını vurguladı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başladı
    14:55 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başladı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıbel Balıkçı Barınağı karşısındaki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni binanın hayırlı olmasını diledi. Taş Bina'nın boşaltılmasıyla birlikte belediyenin birimleri eski Marinavista binasında hizmet verecek.

  • Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı
    14:54 Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırılan hükümlü, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
    14:54 Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı

    Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında kamyon devrildi. Kazada sıkışan yaralı sürücü, olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı sürücü hastaneye sevk edildi.

  • Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi
    14:54 Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi

    Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kar Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü, Pendik'te düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

  • Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı
    14:52 Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada araçların kabin kısımları hurdaya döndü. Yaralılar Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Advertisement