Uzunköprü Şoförler Odası Başkanı Cingöz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü Şoförler Odası Başkanı Cingöz Güven Tazeledi

Uzunköprü Şoförler Odası Başkanı Cingöz Güven Tazeledi

Edirne’nin Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurulu yapıldı.

27.01.2014 07:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurulu yapıldı. Uzunköprü Ege Düğün Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulda başkanlık seçimine tek listeyle katılan eski başkan Kemal Cingöz, 115 kişinin kullandığı oyla 1 Hayır, 114 Evet alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

İkinci kez başkanlığa seçilen Cingöz, "Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildiğim günden beri ne yüzümü yere eğdirecek ne de beni seçenleri utandıracak en ufak bir eylem içerisinde bulunmadım. Biz esnaf odasıyız. Esnafın dertleri olduğu zaman dertlerini bize taşımışlardır. Bunların içerisinde yaptığımız olmuştur yapamadığımız olmuştur. Ama ben üzerime düşen her şeyi A'dan Z'ye kadar yaptığıma inanıyorum. Tabi bazı işler bizi aşıyor. Bu işlerin Bakanlık, Belediyelik, Trafik ve Jandarma boyutu var. Bu işlerin hepsi kanunla belirlenmiştir. Bunlarda bizim pek fazla yapabileceğimiz bir şey yok. Onun için bize getirmiş olduğunuz sorunlarınızı mümkün mertebe çözdüğüme inanıyorum"dedi.

Genel Kurula, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Panko Birlik Başkanı Ramis Özgen, Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Ercan Çobanoğlu, Sanayi Odası Başkanı Hasan Yılmaz, MHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Aktaş ve Oda Üyeleri katıldı.

Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ali Büyükavcu, Nuri San, Mustafa Pancar, Levent Şahin, Murat Özer, Hüseyin Ceylan; Denetim Kurulu Asil Üyeleri, Tarık Debreli, Günay Ökçün, Yasin Can'dan oluştu.

Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurulu ikramdan sonra son buldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunköprü Şoförler Odası Başkanı Cingöz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement