Vadi" Cezaevine Uyuşturucu Sokturmadı - Son Dakika
Güncel

Vadi" Cezaevine Uyuşturucu Sokturmadı

Jandarma narkotik köpeği Vadi, Silivri Cezaevi'nde uyuşturucu madde suçundan cezası infaz edilen Y.E.'ye gelen kargo paketinde 56 gram esrar yakalattı.

29.10.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma narkotik köpeği Vadi, Silivri Cezaevi'nde uyuşturucu madde suçundan cezası infaz edilen Y.E.'ye gelen kargo paketinde 56 gram esrar yakalattı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, cezaevlerinde yatmakta olan hükümlü ve tutuklulara gönderilen kargo paketleriyle uyuşturucu madde sokulmasının önüne geçilmesi maksadıyla rutin kontroller yapıldığı belirtildi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda 27 Ekim'de uyuşturucu madde suçundan yatmakta olan Y.E.'ye gelen kargo paketine, Vadi'nin tepki göstermesi üzerine Silivri Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla inceleme yapıldı.

Kurum yetkilileri tarafından yapılan incelemede, paket içerisinden bir çift ayakkabı çıktı.

Vadi'nin ayakkabıya tekrar tepki vermesiyle yapılan detaylı incelemede, yarım bot tipindeki ayakkabının her iki tekinin taban kısımları açıldı ve zulalanmış 56 gram esrar ele bulundu.

Vadi, daha önce de Bağcılar'da düzenlenen operasyonda 12 ayrı uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan F.Ö.'yü (66) yakalatmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vadi' Cezaevine Uyuşturucu Sokturmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement