Vadi Federasyon Gençliğinden Okullara Malzeme Desteği - Son Dakika
Yerel

Vadi Federasyon Gençliğinden Okullara Malzeme Desteği

Vadi Federasyon Gençliğinden Okullara Malzeme Desteği

Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Sivas’ın Kelkit vadisinde bulunan bazı okullara kitap, giyecek ve spor malzemesi desteğinde bulundu.

20.05.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Sivas'ın Kelkit vadisinde bulunan bazı okullara kitap, giyecek ve spor malzemesi desteğinde bulundu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Umut Varlı ve yönetim kurulu üyeleri, Bin 500 kitap, 170 eşofman, masa tenisi ve basketbol potalarından oluşan yardımları ilgili kurumlara teslim etti.

Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde bulunan okulların eksiklerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladıklarını ifade eden Varlı, "Sivas Vadi Gençliği olarak, vadideki okullarımızın eksiklerini gidermek amacıyla tüm arkadaşlarımızın büyük uğraşları ile ihtiyaçları hazırladık. Şu anda 4 ilçemize teslim ediyoruz. Okullarımızın ve öğrencilerimizin bir nebze ihtiyaçlarını gidermekten dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Vadi Federasyon Gençliği olarak bu tür hizmetlere devam edeceklerini ifade eden Varlı, "Biz bu topraklarda doğduk. Bu topraklar bizim atalarımızın toprakları. Her ne kadar metropol şehirlerde olsak da bu toprakları unutmamız imkansızdır. Bizler şu anda bu malzemelerimizi İlçe Milli Eğitim müdürlüklerimize teslim ediyoruz. Görevde olduğumuz sürece bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer alamaya devam edecek ve vadimize sahip çıkacağız. Tüm öğrencilerimizin hediyelerimizi gülerek kullanmalarını arzuluyoruz " dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vadi Federasyon Gençliğinden Okullara Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement