Vahap Küçük'ten Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Vahap Küçük'ten Öğrencilere Yardım

Vahap Küçük\'ten Öğrencilere Yardım

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Malatyalı Vahap Küçük’ün yaptığı özel bir mağaza tarafından, Darende’de muhtaç bin 200 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

03.11.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Malatyalı Vahap Küçük'ün yaptığı özel bir mağaza tarafından, Darende'de muhtaç bin 200 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Kentteki okul idarecileri tarafından belirlenen muhtaç öğrencilere verilen giysi yardımı düzenlenen organizasyonla teslim edildi. Programda konuşan Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, "Yıllardır olduğu gibi bu yılda da okullarımızdan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Lcwaikiki Mağazacılık A.Ş. tarafından giyecek yardımı gönderilmiştir. Giysi yardımını gönderen kıymetli hemşehrimiz Vahap Küçük başkanlığında bütün firma çalışanlarına teşekkür ederim. Yıllardır ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren ve eğitime destek veren Vahap Küçük, umarım diğer iş adamlarımıza da örnek olur" dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Alaattin Ateş ise, "Gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrencilere, gerekse ilçemizdeki diğer muhtaç kişilere yapılan yardımların yerlerine ulaştırılmasındaki görevi seve seve yerine getirmekten mutluyuz. Bu vesile ile bende hayır sahibi iş adamamız Vahap Küçük ve tüm firma çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vahap Küçük'ten Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement