Vahşi Atık Depolamaya Düzce Belediyesi'nden Müdahale - Son Dakika
Yerel

Vahşi Atık Depolamaya Düzce Belediyesi'nden Müdahale

Vahşi Atık Depolamaya Düzce Belediyesi\'nden Müdahale

Düzce Belediyesi geçmiş yıllarda atık depolama alanı olarak kullanılan Çerkez Taşköprü Mevkii’nde son günlerde ortaya çıkan çevre kirliliğine karşı rehabilitasyon çalışmalarını başlattı.

20.08.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi geçmiş yıllarda atık depolama alanı olarak kullanılan Çerkez Taşköprü Mevkii'nde son günlerde ortaya çıkan çevre kirliliğine karşı rehabilitasyon çalışmalarını başlattı.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eski atık toplama ve döküm alanı olan Çerkez Taşköprü Köyü Mevkii çevresindeki çevre kirliliğine karşın tedbir alıyor. Düzce Belediyesi ve il genelindeki belediyeler Nisan 2015 tarihinden itibaren Hasanlar- Esençam Köyü Mevkii'nde faaliyete geçirilen "Katı Atık Depolama Tesisi"ne atıkları depolamaya başladılar. Düzenli depolama için bazı bölgelerde de aktarma istasyonları kuruldu. Bu arada atıl durumda bulunan eski vahşi depolama alanında çevre halkının hava kirliliği şikayetleri nedeniyle Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli tespitler yapılarak ön tedbirler alındı. Bunun için de öncelikli olarak söz konusu alanda temizlik çalışmaları yapıldı ve kaçak dökümlerden kaynaklandığı belirlenen yığınların üzeri toprakla kapatıldı. Çevre kirliliğinin tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik ıslah ve rehabilitasyon çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vahşi Atık Depolamaya Düzce Belediyesi'nden Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement