Vahşi Cinayetin Faili Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Vahşi Cinayetin Faili Yakalandı

Vahşi Cinayetin Faili Yakalandı

Büyükçekmece'de Türkmenistan uyruklu arkadaşını önce dövüp, ellerini ve ayaklarını bağlayarak ölüme terk eden şüpheli yakalandı.

10.04.2014 16:29  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de birlikte yaptıkları işten payına düşen parayı vermeyen Türkmenistan uyruklu arkadaşı R.K.'yı (33) önce dövüp, ellerini ve ayaklarını bağlayan daha sonra ağız ve burnunu koli bandıyla kapatarak ölüme terk eden şüpheli M.S.(35) polis tarafından yakalandı. Vahşi cinayeti itiraf eden şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Büyükçekmece'de 5 Nisan 2014 tarihinde polise bir evden kötü kokular geldiği ihbarı yapıldı. İhbarda verilen adrese giden polis kapıyı kırarak içeri girdiğinde evde tek başına yaşayan Türkmenistan uyruklu R.K.'nın vahşi bir cinayete kurban gittiğini tespit etti.

R.K.'nın darp edildiği, elleri ve ayaklarının bağlandığı daha sonra koli bandı ile ağız ve burun deliklerinin kapatılarak ölüme terk edildiği ortaya çıktı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada R.K.'nın olaydan 20 gün kadar önce kendisi gibi Türkmenistan uyruklu M.S. ile (35) birlikte bir işe girip çalıştığını, daha sonra ikisine ait parayı alarak M.S.'ye vermediğini tespit etti. İki arkadaşın bu para yüzünden sık sık tartıştıkları öğrenildi.

Bunun üzerine polis tarafından aranan şüpheli M.S. önceki gün polis tarafından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli M.S. işlediği vahşi cinayeti tüm detayları ile anlattı.

Alacağını vermediği için arkadaşı ile tartıştığını anlatan M.S. "Parayı istemek için evine gittim. Ancak benimle dalga geçip parayı alamayacağımı söyledi. Kendimi kaybettim. Onu dövdüm. Ellerini ve ayaklarını bağladım. Daha sonra başını olduğu gibi koli bandı ile sardım. Daha sonra oradan çıktım. Ben çıktığımda henüz yaşıyordu." dediği belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vahşi Cinayetin Faili Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement