Vahşice Öldürülen Gencin Babası İdam İstedi - Son Dakika
Güncel

Vahşice Öldürülen Gencin Babası İdam İstedi

Vahşice Öldürülen Gencin Babası İdam İstedi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde cesedi bulunan gencin babası, katil ya da katillerin idam edilmesini istedi.

24.02.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde cesedi bulunan gencin babası, katil ya da katillerin idam edilmesini istedi.

Edinilen bilgiye göre, dün kale civarında keçi otlatan bir çoban tarafından ceset bulundu. Polis, tanınmaz haldeki cesedin 3 yerinden bıçaklandığını tespit etti. Cesedin, 28 gün önce kaybolan 18 yaşındaki İbrahim Yerli'ye ait olma ihtimali üzerine polis alarma geçti.

Orhangazi'nin tanınmış iş adamlarından Yılmaz Yerli'nin oğlu olan gençten 27 Ocak gününden bu yana haber alınamıyordu. Olayı derinlemesine araştıran ekipler, babasına ait ayakkabı dükkanını işlettiği öğrenilen İbrahim Yerli'nin, babasının ortak olduğu ekmek fırınında şoförlük yapan Ö.D. ile bir süredir kavgalı olduğunu belirledi. 28 yaşındaki Ö.D.'yi takibe alan ekipler, şüphelinin evinde yapılan aramalarda sobada yanmış halde İbrahim Yerli'ye ait cep telefonu buldu. Ö.D., polise verdiği çelişkili ifadelerde, önce cep telefonunu seyyar satıcıdan aldığını, daha sonra ifadesini değiştirip telefonu kendisine İbrahim Yerli'nin verdiğini, kendisinin de ona başka bir telefon verdiğini iddia etti.

Ekipler, evli ve 1 çocuk babası Ö.D. ile eşini akşam saatlerinde Orhangazi'deki evinde gözaltına alarak emniyete getirdi. Zanlının sorgusunun devam ettiği, suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

Oğlunu ayağındaki bot, kırmızı kazak ve mavi ceketten teşhis eden Yılmaz Yerli, "Ocak ayının 28'inde akşam 8'de evden çıktı. Bir daha eve dönmedi. Saat 11.00'da annesi aradı, ama eve gelmedi. Daha sonra İbrahim'in kız arkadaşı 'neredesiniz' diye mesaj attı. Mesaja 'Kurşunlu'dayım' diye cevap verdi. Tekrar 'Nerdesiniz, ne yapıyorsun' diye mesaj attı. İbrahim, 'Şüpheli şahısla kale bölgesindeyim. Ömer ağabey bana içki içirdi' dedi. Biz de o gece çocuk eve gelmeyince telaşla sağa solu aradık. İbrahim'i tekrar aradık. Cep telefonu cevap vermedi. Sabah cep telefonuma '250 bin lira istiyoruz' diye mesaj geldi. Polise telefon açtım. Daha sonra emniyete gittim ve süreç başladı. Bir süre sonra 'Ben Gölcük'teyim, geleceğim' diye mesaj geldi ve bir daha haber alınamadı" dedi.

Cinayeti gözaltına alanların yaptığını iddia eden Yerli, "Bizim yanımızda şoförlük yapıyordu. Neden yaptığını bilmiyoruz. Emniyet, evinde yanık telefonu buldu. Benim evladım o. Hiçbir suçu yoktu. Böyle bir adalet olmaz. Biz ekmeğimizin peşinde olan insanlarız. Kıydılar çocuğuma. Bunların tabii ki idam edilmesini lazım. Daha çok insanların canı yanacak. Sadece ekmek verdiğimiz için bunu yaptı. Ben onu, parası gitmesin diye akşamları evine özel arabamla bırakıyordum. Biz sadece adalet istiyoruz. Daha askere gidecekti" şeklinde konuştu.

İbrahim Yerli'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Orhangazi'de toprağa verilecek. Şüphelilerin ise yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniliyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vahşice Öldürülen Gencin Babası İdam İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement