Vahşice Öldürülen Kadının Kimliği İlaç Kutusundan Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Vahşice Öldürülen Kadının Kimliği İlaç Kutusundan Belirlendi

Vahşice Öldürülen Kadının Kimliği İlaç Kutusundan Belirlendi

Adana'da işkence yapıldıktan sonra boğazı kesilip 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadının 6 ay önce Suriye'den savaştan kaçan bir kadın olduğu olay yerinde bulunan ilaç kutusundan belirlendi.

25.07.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da işkence yapıldıktan sonra boğazı kesilip 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadının 6 ay önce Suriye'den savaştan kaçan bir kadın olduğu olay yerinde bulunan ilaç kutusundan belirlendi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevleri Mahallesi Dilberler Sekisi Mevkii Seyhan Nehri kıyısındaki çalılıklarda meydana geldi. İddiaya göre, bölgede görevli olan özel güvenlik elamanı çalılık içinde yatan birini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir kadının işkence yapıldıktan sonra boğazının kesilip, 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Yapılan çalışmada kadının kimliği belirlenemedi. Bu nedenle polis olay yerinde bulunan bir çantayı incelemeye aldı.

İLAÇ KUTUSUNDAN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Polis çantada yaptığı araştırmada ilaç kutuları buldu. Bunun üzerine polis Adana'daki bütün eczanelerle tek tek görüşerek ilacın kim tarafından alındığını belirledi. Yapılan çalışmada ilacın yaşlı bir erkek tarafından alındığı tespit edildi. Polis yaşlı adamı sorguladığında ilacı yardım amaçlı Suriye uyruklu 49 yaşındaki Nadia Aljendi isimli bir kadına aldığını söyledi. Bunun üzerine polis Suriyeli kadını araştırmaya başladı. Yapılan araştırmada kadının bir lokantada bulaşıkçı olarak çalıştığı belirlendi. Polis lokantaya gittiğinde kadının yaklaşık bir haftadır işe gelmediğini belirledi. Polis bunun üzerine ölü olarak bulunan kadının bu kadın olduğunu düşünmeye başladı. Bunun üzerine kadının kızıyla da görüşerek annesini teşhisi için morga getirdi. Kızı da annesini morgda teşhis etti.

6 AY ÖNCE SAVAŞTAN KAÇIP ADANA'YA GELDİ

Polis yaptığı araştırmada Aljendi'nin Suriye'de kocası başka bir kadınla evlendiği için ondan ayrıldığını ve kızını alarak 6 ay önce savaştan kaçıp Adana'ya geldiğini belirledi.

Burada hayata tutunmaya çalışan anne kızın bir lokantaya girerek bulaşıkçı olarak çalıştığı öğrenildi. Aljendi'nin kaybolmadan öncede gece lokantadan çıktığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı belirlendi. Polis şimdi bu bilgiler doğrultusunda Suriyeli kadını öldüren zanlı ya da zanlıları bulmaya çalışıyor.

Öte yandan Adana'da ilk Suriyeli kadın cinayeti 17 Kasım 2013 merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde meydana gelmiş, Ahmet Brimond, eşi Fatma Brimond'u, ensesinden bıçaklayarak öldürmüştü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vahşice Öldürülen Kadının Kimliği İlaç Kutusundan Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement