Vakıf Emeklilik Müşterileri Katkı Payı Artışını İnternet ve Mobil Şubeden Yapabilecek - Son Dakika
Güncel

Vakıf Emeklilik Müşterileri Katkı Payı Artışını İnternet ve Mobil Şubeden Yapabilecek

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Bostan: "Katılımcılarımız, katkı payı artışını artık internet ve mobil şube üzerinden rahatlıkla yapabilecek"

20.01.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, bireysel emeklilik sistemi (BES) katılımcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı daha kullanıma sunduklarını belirterek, "Katılımcılarımız, katkı payı artışını artık internet ve mobil şube üzerinden rahatlıkla yapabilecek" dedi.

Vakıf Emeklilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2013 yılında mobil şube uygulamasını başlatan Vakıf Emeklilik, geçen yıl uygulamaya aldığı iOS, Android ve Windows Phone 8 platformlarında zaman ve mekan sınırı tanımadan kredi kartı ile BES katkı payı ödeme imkanının ardından şimdi de yeni bir döneme girdi.

Bundan böyle Vakıf Emeklilik müşterileri "Katkı Payı Artışı"nı artık internet ve mobil şube üzerinden rahatlıkla yapabilecek. Yeni uygulamayla müşterilere her zaman her yerden işlem kolaylığı da sağlanıyor. Katkı payı artışı için sadece  "Yeni Katkı Payı" tutarını girmek yeterli oluyor.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, mobil internet kullanıcı sayısının milyonları aştığı günümüzde, bireylerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla sektörde mobile yatırım yapan ilk şirket olduklarını belirtti.

Şimdi de BES katılımcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı kullanıma sunduklarını dile getiren Bostan, "2014 yıl sonu itibarıyla mobil şube uygulamamızın tüm platformlardan indirilme sayısı 34 bini aştı. Müşterilerimizin gelecek hayalleri için çalışan şirketimiz,  yenilikleriyle bu hayale ulaşmayı kolaylaştırmayı hedefliyor. Katılımcılarımız, katkı payı artışını artık internet ve mobil şube üzerinden rahatlıkla yapabilecek" değerlendirmesini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıf Emeklilik Müşterileri Katkı Payı Artışını İnternet ve Mobil Şubeden Yapabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement