Vakıf Okulları Prof. Dr. Buyruk'a Teşekkür Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Vakıf Okulları Prof. Dr. Buyruk'a Teşekkür Yemeği Düzenlendi

Vakıf Okulları Prof. Dr. Buyruk\'a Teşekkür Yemeği Düzenlendi

Yemek programında konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Prof. Dr. Buyuk'un çalışmalarını takdirle karşıladığını ve 2 yıl süre ile güzel hizmetler yaptığını sözlerine ekledi.

12.01.2015 08:50  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreterliği görevini Hafik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır'a devir eden Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk adına TSO Restoran'da Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları yönetimi ve çalışanları  tarafından teşekkür yemeği düzenlendi.

Teşekkür yemeğine Rektör  Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır,  Okul Müdürleri Ferhat Doğan, Şamil Turgut, Selma Erbaş Yıldırım, öğretmenler ile idari personel katıldı.

Rektör Prof.  Dr. Kocacık  "Tüm birimlerimizde daha huzurlu bir ortam sağlanması için çalışmalar yapıyoruz. Çalışanlarınızın daha verimli olmaları için çaba gösteriyoruz, üniversitemize yakışanda budur. Vakıfımızın okullarında yaptığınız tüm çalışmalar dolayı sizlere teşekkür ederim. Şehrin göz bebeği olma yolundasınız ve bu hepimizi mutlu ediyor"  dedi.

Vakıf Genel Sekreterliği görevini alan Prof. Dr. Mehmet Baktır'ın birikimli bir öğretim üyesi olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, Vakfın bundan sonra daha iyi yerlere gelmesini ümit ettiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Kocacık  "Bizim için görev değişikliği doğal bir durum. Her değişikliğin sonunda daha güzel çalışmalar bekliyoruz.   Yine aile ortamı içinde el ele güzel çalışmalar yapacağız ve tüm güzelliklerin  üstüne biraz daha koyarak Vakıf okullarımız geliştireceğiz"  ifadelerini kullandı.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, Rektör Prof. Dr. Kocacık'ın görevde bulunduğu süre zarfında her zaman destekçisi olduğunu söyleyerek, Rektör Kocacık'ın ekibinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Buyruk konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Faruk hocamız Sivas ve üniversitemiz için çok önemli birisi. Allah hocamızı önümüzden  eksik etmesin. Başarı hiçbir zaman bireysel değildir. Biz tüm başarılarımızı Sayın Rektörümüzün öncülüğünde ekip arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Vakıf okullarımızda çok sıcak bir ortam var. Mehmet Baktır hocamla sırt sırta vererek daha güzel işler yapacağız. Bana destek veren tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor,  haklarını helal etmelerini diliyorum"

Vakfı Okulları adına konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan ise  Vakfı okullarına verdiği emeklerden dolayı Prof. Dr. Ertan Buyruk'a teşekkür ederek,  "Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk'un bize gösterdiği hedef okullarımızın, ülkemizdeki gelişmiş özel okullar arasına girmesiydi. Bu nedenle Rektörümüz ve Ertan hocamız bizim için çok farklıdır. Bu yemek burada bulunan vakıf okulları çalışanlarının ortak duygu ve düşüncesiyle yapılmıştır. Ertan hocamız çalışanları tarafından sevilen ve duruşuyla tüm çalışanlara örnek olan birisi.  Biz kendisiyle ayrılmadık,  yine beraberiz. Ertan hocamıza bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Müdür Doğan ayrıca yeni Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır'a hoş geldin diyerek görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, ve Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Baktır katkılarından dolayı Prof. Dr. Buyruk'a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakıf Okulları Prof. Dr. Buyruk'a Teşekkür Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement