Vakıfbank, Partizan Vizura'yı 3-0 Yendi - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank, Partizan Vizura'yı 3-0 Yendi

Vakıfbank, Partizan Vizura\'yı 3-0 Yendi

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubunda mücadele eden VakıfBank, ilk karşılaşmasında Partizan Vizura'yı 3-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başladı.

13.11.2014 23:00  Güncelleme: 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cev DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele eden VakıfBank, ilk karşılaşmasında Partizan Vizura'yı 3-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başladı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Costagrande, Kübra, Sheilla, Vasileva, Rasic, Naz ve Gizem (libero) ilk 6'sı ile başlayan VakıfBank, rakibi önünde ilk seti 25-18 almayı başardı. Sarı-siyahlılar, müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-10 önde tamamladı ve setlerde 2-0'ı buldu. Sezonun ilk Avrupa maçının final setinde de üstün oyununu sürdüren sarı-siyahlılar, bu seti 25-19 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank'ın müsabaka boyunca en etkili oyuncuları Sheilla Castro (12 sayı) ve Kübra Akman (10 sayı) oldu. VakıfBank'ta Sheilla Castro ve Carolina Costagrande de 9'ar sayı ile galibiyete katkıda bulundu.

Partizan Vizura galibiyet ardından düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Partizan genç ve iyi bir takım, fakat biz çok güçlü ve oldukça tecrübeli bir takımız. Bugün bütün oyuncularımız iyi oynadı ve kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirdi. Özellikle bu maçta sponsorumuz VakıfBank'a ve tabi ki taraftarlarımıza salonu şölene çeviren organizasyonları nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milena Rasiç ise, "Partizan genç ve oldukça istekli bir takım ama bizde istediğimiz oyunu yansıtarak gücümüzü ortaya koyduk. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız ilk maçı kazandığımız için oldukça mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte verdiğimiz mücadeleden dolayı çok gururluyum" dedi.

VakıfBank, E Grubu ikinci maçında İtalyan temsilcisi Nordmecannica Piacenza ile 26 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vakıfbank, Partizan Vizura'yı 3-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement