Vakıfbank İzmir İli Bayındırlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank İzmir İli Bayındırlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

VakıfBank, İzmir İli Bayındır ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda tarım bankacılığını anlattı.

02.10.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantı kapsamında, VakıfBank'ın tarım bankacılığı faaliyetleriyle ilgili üreticilere verdiği destekler ve kredi ürünleri hakkında bilgi verildi.

"Halden anlayan bankacılık" anlayışıyla çiftçilere özel kredi ürünü ve avantajlar sunan VakıfBank, muhtarların katıldığı toplantıda sektöre yönelik ürünlerini anlattı, muhtarlar vasıtasıyla üreticilerin sorunlarını dinledi. VakıfBank Bayındır Şube Müdürü Ertuğrul Koç'un düzenlediği ve VakıfBank Ege Bölgesi Tarım Pazarlama ve Satış Yöneticisi İbrahim Menekşe'nin de hazır bulunduğu toplantıda VakıfBank Tarım Bankacılığı kapsamında üreticilere verdiği destek anlatıldı; kredi, kart ve diğer bankacılık ürünleri hakkında bilgiler verildi.

Hasat dönemi ödemeli krediler

VakıfBank, tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştırıp, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor. Üreticilerin finansal danışmanlığını üstlenerek kişisel çözümler sunan VakıfBank, hasat dönemi ödemeli kredileri ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyor. Bayındırlı üreticiler, gelir akışlarına uygun ödeme planlarına sahip olmanın rahatlığını yaşıyor.

Tarımsal üreticinin hayatını kolaylaştıran kartlar VakıfBank'ta

VakıfBank, tarım bankacılığı kapsamında tarımsal üreticilerin ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak amacıyla üreticinin gelir elde ettiği döneme göre yılda bir ödeme imkanı sağlayan "Tarım Kredili Bankomat" ürününü 2014 yılında hizmete sunmuştu. Bunun yanı sıra tarımsal üreticilerin faaliyetleri sırasında ihtiyaç duyduğu tohum, fide, gübre, zirai ilaç, akaryakıt, yem, hayvan sağlığı ilacı, veterinerlik hizmetleri vb. giderlerin faizsiz dönem olanağı ile finanse edilmesini sağlıyor. Gelir döngüsüne göre yılda bir ödeme imkanı veren VakıfBank "TarımKart" ürününü yakın zamanda kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakıfbank İzmir İli Bayındırlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement