Vakıfbank'tan Dünya Çiftçiler Gününe Özel Masrafsız Kredi - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank'tan Dünya Çiftçiler Gününe Özel Masrafsız Kredi

VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününe özel hazırladığı kredi seçeneklerini, mayıs ayı boyunca dosya masrafı olmaksızın tüm üreticilerin kullanımına sunuyor.

13.05.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününe özel hazırladığı kredi seçeneklerini, mayıs ayı boyunca dosya masrafı olmaksızın tüm üreticilerin kullanımına sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, tarımsal üreticilerin finansal ihtiyaçlarını analiz ederek uygun çözümleri geliştiren ve 300'e yakın şubesinde tarım bankacılığı uzmanı ile tüm şubelerinde tarım bankacılığı hizmeti veren VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününe fırsat sunuyor.

Tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulunan müşterilerine özel hazırlanan ve yüzde 1,29'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kullanıma sunulan kredilerde mayıs ayı boyunca dosya masrafını kaldıran VakıfBank, diğer pek çok ürün ve hizmetiyle de üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.

VakıfBank'ın tarım bankacılığındaki en önemli ürünlerinden biri olan TarımKart; mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi üreticiye girdi sağlayan her türlü bayi, ziraat odası, üretici birliklerinin yanı sıra sulama birlikleri gibi anlaşmalı üye işyerlerinde 6 aya kadar faizsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Ayrıca VakıfBank TarımKart sahibi üreticiler işletme giderlerini finanse etmek için tüm banka ATM'lerinden nakit para da çekebiliyor.

Kart sahiplerinin borç ödemelerini gelir elde etme dönemlerine göre belirleyebiliyor. Borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdıkları takdirde kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor.

SGK, BAĞKUR, elektrik, telefon, su gibi ödemeler hasat zamanında yapabiliyor. Bunun için prim ve faturalarını TarımKart düzenli ödemeye vermeleri yeterli oluyor.

Üreticiler, TarımKart'a VakıfBank şubeleri, cep telefonları, ATM, çağrı merkezi, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvurabiliyor. TarımKart sahibi olmak için TARIM yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını SMS ile 5724'e göndermek yeterli oluyor.

Çiftçilerin bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyetine destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere de TARSİM (Tarım Sigortası) hizmeti de sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, tarım sektörünün Türkiye'nin geleceği açısından stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sektörün ihtiyaçlarına çözüm bulmak için köy köy gezip, fuarlarda stant açarak üreticilerle buluşuyoruz. Üreticinin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştiriyor, devlet tarafından sağlanan hibeler ve destekler konusunda üreticileri bilgilendirerek mevcut imkanlardan yararlanılmasını sağlıyoruz. Halden anlayan bankacılık anlayışı doğrultusunda üzerinde uzun bir süre çalıştığımız TarımKart ürünümüzü geliştirerek üreticilerin kullanımına sunduk. TarımKart ile üreticiye nakit çekimden uygun şartlarda vadeli alışverişe, faturaların düzenli ödemeye verilmesinden asgari borç ödeme fırsatına kadar çok sayıda avantaj sunuyoruz. VakıfBank TarımKart sahibi üretici yıl boyunca masraflarını TarımKart ile yapıyor, yılda bir ödeme imkanı ile borcunu hasat zamanı ödüyor. TarımKart'ın çiftçilerimize bereket getirmesini diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıfbank'tan Dünya Çiftçiler Gününe Özel Masrafsız Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement