Vakıfbank'tan Kırmızı Et Üreticilerine Özel Kredi - Son Dakika
Yerel

Vakıfbank'tan Kırmızı Et Üreticilerine Özel Kredi

VakıfBank, Denizli'de tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunan kırmızı et üreticilerine özel kredi paketleri sunacak.

24.04.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank, Denizli'de tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunan kırmızı et üreticilerine özel kredi paketleri sunacak.

Bankadan yapılan açıklamada, Denizli İli Merkezefendi-Pamukkale-Sarayköy-Çal-Buldan-Güney İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile kredi protokolü imzalayan bankanın, birlik üyesi tarımsal üreticilere özel kredi vereceği bildirildi.

VakıfBank'ın kredi paketlerinde, birlik üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçlarının karşılanacağı ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İmzalanan protokole göre, birlik üyesi üreticiler, besi hayvanı alımı ve işletme giderlerinin yanı sıra bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler. Bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapan ve kişiye özel çözümler sunan VakıfBank, gelir dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyor, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı'nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor."

Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesi geliştiren VakıfBank'ın, birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen üreticilere de hizmet sunduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vakıfbank'tan Kırmızı Et Üreticilerine Özel Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement