Vakıflar Bölge Müdürü Karaca, Aday Öğretmenlere Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Vakıflar Bölge Müdürü Karaca, Aday Öğretmenlere Tecrübelerini Paylaştı

Vakıflar Bölge Müdürü Karaca, Aday Öğretmenlere Tecrübelerini Paylaştı

Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, tecrübelerini aday öğretmenlerle paylaştı.

04.06.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, tecrübelerini aday öğretmenlerle paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı programı doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci' etkinlikleri kapsamında, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, aday öğretmenlerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı.

Programda okul yılları, öğretmenlik yılları ve idarecilik dönemlerine ilişkin tecrübelerini aday öğretmenlere aktaran Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı yıllardan bugüne hayatından bazı kesitleri, slayta yansıtılan resimler eşliğinde anlattı.

Karaca, öğretmenlik mesleğinin ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sivas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Kültür Bakanlığı Yazma Eserler Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu, daha sonra ise Sivas Vakıflar Böle Müdürlüğü görevine getirildiğini söyledi. Bu kurumlardaki bazı çalışmaları hakkında da bilgiler veren Karaca, son olarak Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen bazı proje ve çalışmalara değindi. Karaca, Çifte Minareli Medrese, Gök Medrese ve Merkez Ulu Cami ile ilgili hazırlanan proje görsellerini ekrana yansıtarak, bu eserlerle ilgili yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy program sonunda Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca'ya teşekkür etti. Çok faydalı ve keyifli bir birliktelik olduğunu belirten Altınsoy, "Bizimle çok güzel hatıralarını, tecrübelerini, proje ve çalışmalarını paylaştılar. Ben mesleki anlamda ve her anlamda bu söyleşiden çok istifade edeceğinizi düşünüyorum. Sizde böyle gayretli ve idealist olun diye biz bu birliktelikleri sağlıyoruz. Bu amaçla Bölge Müdürümüz Sayın Cemal Karaca ile sizleri bir araya getirdik. Kendilerine bu güzel söyleşiden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Altınsoy, daha sonra Karaca'ya çiçek takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıflar Bölge Müdürü Karaca, Aday Öğretmenlere Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement