Vakıftan İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Ev - Son Dakika
Yerel

Vakıftan İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Ev

Vakıftan İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Ev

Isparta Eğirdir İlçesine bağlı Sevinçbey Köyünde yaşayan ihtiyaç sahibi Mehmet Yılmaz’a Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından prefabrik ev yapıldı.

09.09.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Eğirdir İlçesine bağlı Sevinçbey Köyünde yaşayan ihtiyaç sahibi Mehmet Yılmaz'a Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından prefabrik ev yapıldı. Bayram öncesinde büyük sevinç yaşadığını belirten 53 yaşındaki Mehmet Yılmaz, "Yaşadığım ev çok eski olması nedeniyle kullanışsız hale gelmişti. Her tarafı dökülmeye başlamıştı ve tamirde edilemiyordu. Üstelik eski evi kışın hiç ısıtamıyordum, en küçük rüzgarda bile evin içinde de rüzgar esiyordu. Çok şükür şimdi devletimizin sayesinde yeni evime kavuştum. Bundan sonra kalan hayatımı yeni evimde sağlıklı bir ortamda yaşayacağım. Başta kaymakam bey olmak üzere sebep olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Vakıf mütevelli heyetinin almış olduğu karar doğrultusunda Mehmet Yılmaz'a 40 metrekarelik prefabrik ev yaparak teslim ettiklerini belirten Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevilay Eryılmaz, yeni evinde sağlık ve huzur içerisinde oturmasını temenni etti. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıftan İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement