Vakko Esmod Moda Akademisi ile 2017 İlkbahar-Yaz Trend Tahminleri - Son Dakika
Güncel

Vakko Esmod Moda Akademisi ile 2017 İlkbahar-Yaz Trend Tahminleri

ESMOD işbirliğinde kurulan Vakko Esmod Moda Akademisi, 6 Nisan günü Fransız tasarımcı ve trend danışmanları Gregory Lamaud ve Louis Gerin'in anlatımıyla, 2017 İlkbahar-Yaz moda trendlerini aktaracak.

01.04.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüks erkek giyim markası Les Garçons Paris'in tasarımcıları, 2G2L isimli trend ve yaratım ofisinin de kurucuları aynı zamanda ESMOD Fransa mezunu Gregory Lamaud ve Louis Gerin, Vakko Esmod Moda Akademisi için Türkiye'ye geliyor. Moda sektörünün en önemli ödüllerinden "Altın İğne" ödüllü tasarımcı ve trend danışmanları olan Fransız ikili Gregory Lamaud ve Louis Gerin'in 2017 İlkbahar-Yaz moda ve kumaş trendlerini aktaracağı konferans aynı zamanda geleceğin temalarını ve stil önerilerini sunacak. Konferansta modaya yön veren anahtar trendlerin tahmin ve analiz süreçleri de dinleyicilerle paylaşılacak.

2009 yılından beri Les Garçons adlı markalarıyla erkekler için lüks iç giyim parçaları tasarlayan Fransız ikili ayrıca Uluslararası Tekstil Fuarı Texworld Paris ve İstanbul'un sanat direktörlüğünü yaparak trend tahminlerini moda dünyası ile buluşturuyor.

6 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'da Vakko Moda Merkezi'nde moda konusunda bilgilerini paylaşacak olan Fransız tasarımcı ve trend danışmanları Gregory Lamaud ve Louis Gerin'in modaya yön veren trend tahminlerini dinlemek isteyenler için biletler, Biletix ve Vakko Esmod Moda Akademisi'nde satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakko Esmod Moda Akademisi ile 2017 İlkbahar-Yaz Trend Tahminleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement