Vali Ahmet Çınar'dan Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Ahmet Çınar'dan Veda Ziyareti

Bitlis Valiliğine atanan Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale Belediyesine veda ziyaretinde bulundu.

26.08.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valiliğine atanan Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale Belediyesine veda ziyaretinde bulundu.

Çınar, kararnamenin açıklanmasının ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Çanakkale'nin ilk valilik yaptığı şehir olduğunu belirten Çınar, "Ayrıca görevim Çanakkale Savaşları'nın 100. yılına denk geldi. Beni bu göreve layık gören devletimize teşekkür ediyorum. Çanakkale'yi herkes gibi ben de çok sevdim. Burası tüm milletimiz ve insanlık adına önemli bir şehir. İlk valiliğim olmasından dolayı unutmam mümkün değil. Gönlümüzde taht kuran bir şehir oldu" dedi.

Yaklaşık 2 yıl boyunca Belediye Başkanı Gökhan ile çalışmaktan dolayı da memnuniyet duyduğunu aktaran Çınar, "Karşılıklı anlayışla, daha iyi nasıl olabilir düşüncesiyle birlikte çalıştık. Kendisi nezaketi yüksek, iş birliğine açık, gönlüyle hareket eden bir davranış sergiledi. Bu vesileyle Gökhan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Gökhan ise Vali Çınar'ın atama kararının sürpriz olduğunu dile getirip, şunları kaydetti:

"İki yıl üç aydır birlikte çalışıyoruz. Seçimler geçirdik. Siyasi bir ortamda bir belediye başkanıyla farklı bir iktidarda görev yapan valilerin ara ara sıkıntıları olabilirdi. Ancak Çanakkale'de en ufak bir sıkıntı yaşamadan bu süreçleri geçirdik. Barışın kenti Çanakkale'de barışı ön planda tuttuk. Ayrıca en önemlisi 100. yılı birlikte geçirdik. Devlet düzeni gereği atamalar oluyor. Çınar'ın Bitlis'teki görevinde de başarılı olacağına inanıyorum. Barışın kentinden giden bir vali olarak orada da barış üzerine çalışmalar yapacağına eminim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Ahmet Çınar'dan Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement